Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legnagyobb szerelmét hogy tudom elfelejteni? 1 éve nem bírom, az öngyilkosság határán vagyok. Még mindig beszélünk meg néha találkozunk. Nem akarok találkozni vele, de reménykedem mindig hátha.
egy cipőben járunk. csak engem ő hagyott el, a munkája miatt.
:(
ha már kárt akarsz tenni magadban pszichológus.
A halott embernek nincsen esélye már. Ezt tartsd észben. kérj segitséget amig nem késő!
Sok százezren mennek ezen keresztül. Jelenleg én is ezt élem át. De az öngyilkosság azért túlzás.
1,5 év mennyország után hagyott el az exem, valami rusnya pasiért, olyan vagyok mint a mosott szar, de az idő és a hozzáállás mindig segít. De nagyon nehéz az tény. Viszont mindenki átmegy ezen. Nem vagy egyedül. És nem ér annyit, hogy miatta megöld magad. Lesz másik.
21F
Nem bírom tovább... nem bírom már. egy gyárban vagyok részlegvezető, valamikor 3 műszakban van meló.
Hiányzik... szertetem, és mindig is őt fogom szeretni... nem tudok mást ez így nem élet...
Lehet, hogy nagyon rossz, de még mindig jobb, mint a "semmi"! :) Adj magadnak esélyt! Lehet, hogy eltelik egy kis idő, és újra ugyanolyan boldog leszel... sőt, szinte biztos, hogy így lesz. Minden csak idő kérdése.
Próbálj közelebb kerülni a barátaidhoz! Ha valaki kilép az életedből, mindig jó, ha "kárpótolod" magad valaki mással. Nem feltétlen olyannal, akit ugyanúgy szeretsz, egyszerűen csak olyannal, akivel elütheted az időt, és kicsit is jól érzed magad. Valamint nem azt mondom, hogy konkrétan ismerkedj, de ilyenkor az új ismeretségek is előnyösök lehetnek. Rengeteg érdekes ember van. Nagyon le tudják kötni az embert az ilyen "újdonságok", az új kapcsolatok, levelezések. Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!