Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők, volt már dolgotok igazán sóher pasival?
feleségem első komoly kapcsolata olyan volt. Párom akkor még egyetemista volt, ezerrel tepert, hogy legyen költő pénze egyetem mellett, a pasija már jó helyen dolgozott jó fizetéssel, mégis elvárta a csajtól, hogy ahol csak tud fizessen. (plusz a kaja nagy részét párom szülei főzték)
Párom ahogy mondta az összes pénzét elköltötte lakásbérre és kajára, ebbe szülei is bepótoltak, mert a fiataloknak maradjon több pénze, ha nagy nehezen félretett, abból cuccokat vett párjának (amit ígért, hogy később kifizet), míg a pasi ha véletlenül kevés volt a pénz, akkor a hiányzó összegeket "kipótolta" és az összes maradék pénzét félrerakta jobb időkre, amihez nem szabad nyúlni.
Amikor szakítottak 6 év után, páromnak semmi pénze nem volt (pedig dolgozott ahogy tudott), a pasinak meg félre volt rakva kb 10 millió amit fizetésből össze tudott spórolni úgy, hogy párom+szülei fizetéséből éltek.
Ez egy elég erős oka is volt a kapcsolat végének, de más is volt azért.
Mesélte, hogy az volt az az utolsó csepp, mikor nehéz nap után összefutottak a városban, párom egész nap nem evett semmit, de nem volt nála semmi pénz és szeretett volna egy kebabot megenni és a pasija azt mondta "ha nincs pénzed rá, akkor nem eszel". Ez úgy 5 év együttlét után.
Szóval ha ez nem sóher, akkor nem tudom micsoda az.
Nem volt dolgom, de barátnők sok ilyet meséltek, akik neten ismerkednek:)
elsőn randin felezés fillérre kiszámolva alap. Aztán volt olyan is, hogy az aluljáróban egy talponállóban akarta megetetni/kávéztatni a lányt a srác, mert nem akar sok penzt költeni feleslegesen. Aztan beszallt a fullos bmw-be, persze lehet csak kölcsönkapta csajozáshoz, de akkor is vicces :) a kedvencem az, aki -10ben sétalgatni akart a barátnőmmel. ő javasolta, hogy a hideg miatt üljenek inkább be valahova. erre a srác elviharzott, hogy csak a pénzére hajt a barátnőm 😂 És én 32 vagyok, barátnőim is 30+, nem tinifiúkkal ismerkednek...
Hát sok ilyen van. Ennél már csak azon szoktunk jobbakat nevetni, ahogy első randira fel tudnak öltözni, na az is szokott meglepetést okozni.
#16, ez mekkora már!!! :D
Amúgy nekem is volt egy lány ismerősöm, aki mutogatta az eljegyzési gyűrűjét, nsgy kő csili vili, 2 hét múlva elkezdett kopni rola a bevonat, még csak arany vsgy ezüst sem volt, hanem egy 1500 forintos bizsu. :D Hozzátenném, a pasi ügyvéd, privát praxissal. :)))
Nekem ilyen a barátom. Szeretem meg minden, ugy érzem ö az igazi. De. Kikészit ezzel az egésszel, hogy állandoan sporol, soha sehova nem hiv el, ha el is megyünk, akkor mindig felesben vesszük a dolgokat (pl. ö veszi a mozijegyet, én a popcornt). Ha el is hiv étterembe, és ki is fizeti a teljes összeget, utána mindig megjegyzi, hogy na el is fogyott a heti pénzem. Természetesen lelkiismeret furdalásom lesz, megkérdem, hogy kifizessem a felét?
Hát olyan helyzet még nem volt, hogy nemet mondana. Egyetemisták vagyunk mindketten, a szülei jomoduak, de állandoan azzal hösködik, hogy neki bizony már nem kell családi támogatás. Persze, szép gesztus nem függni a családtol, csak igy meg nincs pénz semmire. Ha fözök vagy veszek magamnak valami kaját, abbol mindig kér. A pizzáimat rendszerint megsüti magának. Néha olyan érzésem van, hogy én tartom el, csak azért, hogy ne függjön a családtol. Persze, nem sajnálom töle, de ha már két ember ebédjét kell finansziroznom, akkor legalább annyival megtisztelne, hogy néha napján elhiv étterembe, és nem kéri el a végösszeg felét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!