Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a férfi a második vagy harmadik randira gesztus gyanánt hozna nektek egy NAPRAFORGÓT?
Most a kérdés nyílván csak azokhoz szól, akik szeretnek/nének virágot kapni a második-harmadik-sokadik randin.
De mennyire lenne gond, ha én napraforgót hoznék? Szerintem nagyon szép virág és hosszabb távon lehetne védjegy, mint nagyszüleimne a szegfű (mai napig minden ünnepre szegfűt vesz nagyapám nagyanyámnak, mert annakidején mikor randiztak akkor is azt vitt). Szerintem ez egy szép dolog, nekem tetszik az ilyesmi.
Nekem 4 virág tetszik maximum ezeket tudnám vinni:
Napraforgó
Orgona
Fekete Rózsa
és bármilyen olyan virág ami kék.
(Illetve még ide sorolandó a "vénusz légycsapója", de azt nem illik vinni).
Ezzel lenne-e problémátok? Mennyire kötelezően elvártak a "klisés" virágok? (Vörös rózsa meg tulipán).
(Mondjuk még az tetszik, mikor a latin vagy Csendes-óceán szigetvilági(?) nők a hajukba tűzve hordanak napraforgót vagy egyéb virágokat, de ez manapság őrültség lenne, de pl. ennek a festményalak-nőnek, jól állna: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!