Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a férfi a második vagy harmadik randira gesztus gyanánt hozna nektek egy NAPRAFORGÓT?

Figyelt kérdés

Most a kérdés nyílván csak azokhoz szól, akik szeretnek/nének virágot kapni a második-harmadik-sokadik randin.

De mennyire lenne gond, ha én napraforgót hoznék? Szerintem nagyon szép virág és hosszabb távon lehetne védjegy, mint nagyszüleimne a szegfű (mai napig minden ünnepre szegfűt vesz nagyapám nagyanyámnak, mert annakidején mikor randiztak akkor is azt vitt). Szerintem ez egy szép dolog, nekem tetszik az ilyesmi.

Nekem 4 virág tetszik maximum ezeket tudnám vinni:

Napraforgó

Orgona

Fekete Rózsa

és bármilyen olyan virág ami kék.

(Illetve még ide sorolandó a "vénusz légycsapója", de azt nem illik vinni).

Ezzel lenne-e problémátok? Mennyire kötelezően elvártak a "klisés" virágok? (Vörös rózsa meg tulipán).

(Mondjuk még az tetszik, mikor a latin vagy Csendes-óceán szigetvilági(?) nők a hajukba tűzve hordanak napraforgót vagy egyéb virágokat, de ez manapság őrültség lenne, de pl. ennek a festményalak-nőnek, jól állna: [link]

#randi #virág #szépség #védjegy #napraforgó #őrült vagyok nem tagadom
2017. aug. 23. 13:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Melyik ország az? :D Mifelénk csak a klasszikus "ribizli" a szleng rá...

2017. aug. 23. 14:41
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Ilyet se hallottam meg, hogy a sracnak annyira fontosak a viragok, hogy ha a nonek olyan tetszik,ami neki nem, akkor szakitana. :D
2017. aug. 23. 14:47
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Jelenleg Oroszország része

Кхахьп ez jelenti magát a napraforgót és a prostit is. Én nem örülnék neki ha ilyet kapnék, de én magát a vágott virágot se szeretem

2017. aug. 23. 14:52
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem nagyon szeretem a virágokat, de a napraforgót igen. A férjem mindig vesz cserepeset májuskosárban. :)

Szerintem kedves gesztus.

2017. aug. 23. 14:56
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Nekem azzal lenne problémám, hogy te azért nem viszel rózsát, mert az olyan snassz, és te nem állsz be a sorba. Nem leszel jobb ember egy napraforgótól.
2017. aug. 23. 14:56
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

lol. ha virágok terén más az ízlése, akkor ez a különbség kiküszöbölhetetlen? :D szerintem egyeztesd a kaják terén is, hogy ugyanazt szeressétek. meg zene, meg könyvek, mindenben ugyanazt szeressétek. :D

nekem nem tetszik a napraforgó, kifejezetten ronda szerintem. ettől függetlenül értékelném, hogy virágot hozott nekem, de megmondanám, hogy nem a kedvenc virágom.

engem csak ez zavar, hogy most nekem részt kell vennem ebben a játékban, hogy a nagyszüleidre hasonlítsunk, olyan szokásunk legyen mint nekik, mert az milyen aranyos. nekem ez erőltetett.

meg az most tényleg mit számít, hogy te milyen virágot szeretsz? nem te kapod. nem is éltek együtt még, hogy neked kelljen otthon nézni.

majd ha összeköltözöl valakivel, akkor beszélhettek róla, hogy kinek melyik tetszik, melyik nem, mi legyen.

orgona, kék virágok jobbak szerintem. én pl a kis virágos, ilyen erdei növényeket szeretem sok zölddel. a barátom hozott már csupa zöldekből álló csokrot, az nagyon tetszett. fekete rózsa érdekességnek jó, olyat biztosan nem visz senki. meg nekem még a pipacs tetszik, de az szétesik mire metróval odautazol a találka helyszínére. :D

2017. aug. 23. 14:57
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Jót derülnék az esetlensègeden és onnantól Shreknek szólítanálak.
2017. aug. 23. 14:57
 18/31 anonim ***** válasza:
82%

2.-3. randin én korainak érzem a virágot.

Én kimondottan utálom a napraforgót, bár nyilván a gesztust értékelném. De ha mindig azt kapnám annak nem örülnék.

2017. aug. 23. 15:04
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező vigyél rózsát azt jobban értékelik, ráadásul 100Ft-al olcsóbb is :)
2017. aug. 23. 15:07
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
Èn nagyon örülnèk neki. :) Imádom a napraforgót. Szerintem kreatívabb, mint a rózsa.
2017. aug. 23. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!