Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin más lány hívogatja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin más lány hívogatja, normális ez?

Figyelt kérdés
3ik randink volt,és ezideáig azt mondja,hogy nem olyan vagyok mint a többi, ő majdnem szerelmes,holott mégcsak nem is csokolóztunk,csak ùgymond baráti alapon talizgattunk. Nem merek közel engedni magamhoz senkit,mert attól félek,hogy csalódok. Azt mondta neki ez direkt tetszik. Viszont a legutóbbi randin elkezdte hívni telefonon egy lány. Hirtelen kikaptam a kezéből a telefont és kiderült,hogy beszélt vele akkor is mikor ezeket a szép szavakat mondta nekem,és hónapokkal előtte 18+os beszélgetést folytattak. Erre én nagyon dühös lettem,hogy amiért komolynak állítja be magát,meg elvisz mindenféle helyre enni inni,amit nem kérek,akkor mi a fészkes fenének kell tartani a kapcsolatot más lányokkal?Ha nekem érzelmeim lennének nem beszélnék mással. Ez most lerombolta a kis bizalmamat is bennem. Szerintetek jobb ha békén hagyom,vagy adjak neki egy esélyt és csak felfújom az egészet? Nem feküdtünk le nem csókolóztznk.
2017. aug. 21. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Jól tetted, majd talál egy normális nőt egy ilyen féltékeny pitscha helyett.
2017. aug. 21. 16:18
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Normalis, ugyan olyan fereg mint a tobbi.
2017. aug. 21. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez nem férne bele. Első randi idején még oké, hogy esetleg többfelé érdeklődik, de 2. randit csak akkor kérjen tőlem, ha el tud felém köteleződni, és nem dumcsizgat ÚGY más nőkkel. Az ilyen sztem egy éretlen, felelőtlen kis hülyegyerek.
2017. aug. 21. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
12%
Látod látod, ez van ha a ti igényeiteknek az ilyen fszkalapok jön be.. ezekután ne csodálkozz, de még nem is sajnáltasd magad kérlek
2017. aug. 21. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Mi az hogy kikapod a kezéből a telefont? Kinek képzeled te magad? Honnan tudod egyáltalán, hogy ki az a lány?

Hagyd békén és menj el indulat kezelésre.

2017. aug. 21. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán mi az, hogy kikapod a kezéből a telefont?

Nekem sem férne bele, amit a srác csinált, de ez nem jogosít fel a privát dolgokban turkálásra.

2017. aug. 21. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
"Hirtelen kikaptam a kezéből a telefont" ha visszkézből kaptál volna erre egy maflást, még az is jogos lett volna. Mi a francot képzelsz magadról? Meg mégis mi az, hogy nem beszélhet ellenkező neműekkel? A flörtölés, stb. egy dolog, az kapcsolatban nyilván nem fér bele, de azért álljon már meg a menet, egyrészt még együtt sem vagytok, másrészt azzal beszélget az ember, akivel akar, nem az anyja vagy, hogy parancsolgass neki. Szerintem tegyél neki egy szívességet és kíméld meg magadtól, úgyis találsz majd magadnak egy magadfajta birtokló, pofátlan majmot akivel úgy keserítitek meg egymás életét, ahogy jólesik.
2017. aug. 21. 16:51
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Veled nincs kapcsolata, elvarasod nem lehet.

A telefon kikapasa után a kezéből elkuldtelek volna a pitsaba. Hisztis liba vagy.

N

2017. aug. 21. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
a tini kategória amarra van :v
2017. aug. 21. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ti nem jártok még, csak ismerkedtek. A telefonkapdosás teljesen durva momentum, én azonnal otthagytalak volna a srác helyében. 17 évig voltam férjnél, ilyet akkor sem engedtem volna meg soha magamnak. N
2017. aug. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!