Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, mit szolnatok, ha a vonzo pasitokrol kiderulne, hogy 150-200 novel volt, es fiatalabb eveit csajozassal toltotte?
Figyelt kérdés
tegyuk fel, hogy biztosra tudod azt is, hogy nem kamu2017. aug. 20. 20:01
21/25 anonim válasza:
Össze se jönnék vele.
Haverok lehetnénk, nem lesz rossz ember ettől, de az biztos, hogy nem akarnék tőle ennél többet, és nem is szívesen érnék hozzá, félek a bőrbetegségektől.
22/25 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy valamit nagyon kompenzálni akar(t) a csajozással. Talán kisebbrendűségi komplexusa van/volt?
23/25 anonim válasza:
Azt gondolnám hogy biztosan tapasztaltabb nálam :-D De komolyan egyébként)
24/25 anonim válasza:
Ennyi nőnél, biztos, hogy jó pár nő lelkébe bele gyalogolt lazán. Akkor miért pont az enyémbe nem gyalogolna bele egy szöges bakanccsal. Esetleg, ha elönti a rózsaszín köd, arra az időre leáll. Az elég gyorsan elmúlik. Utána, megint, azoknival lesz egyenlő a nő, amit ugye váltogatni kell.
25/25 anonim válasza:
Azt szólják, hogy soha ilyen pasit, de gondolatban viszont, "ez tudhat valamit, és én majd átnevelem, én leszek neki az utolsó, mellettem lehorgonyoz majd".
Aztán persze nem, és " minden pasi disznó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!