Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, mit szolnatok, ha a vonzo pasitokrol kiderulne, hogy
150-200 novel volt, es fiatalabb eveit csajozassal toltotte?
# 6
Sose lennék annyira naiv, hogy egy pasi, aki 150-200 nővel lefeküdt, valaha is le fog állni ezzel.
2017. aug. 20. 20:36
8-as vagyok - igen, és nem is probléma ha valaki ezzel szereti tölteni az idejét. Csak szerintem nem éri meg, és én szívesebben foglalkoznék tanulással vagy művészetekkel. De van aki sportolni szeret vagy akármi mást, így az, hogy melyiknek van nagyobb értéke teljesen szubjektív és attól függ, hogy kit mi tesz boldoggá. De mivel én nem ilyen vagyok, ezért szerintem egy ilyen férfi nem is illene hozzám. Persze ha megbíznék benne, sokban hasonlítanánk és tudnám, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott akkor egyáltalán nem érdekelne.
2017. aug. 20. 20:38
Én sem szeretem a férfi ribiket. A férfiak is ilyen nőt leribiznének. Akkor meg?
2017. aug. 20. 20:40
Hatosnál a női naivitás:) Ő biztos, hogy a többi nő felett van és meg tudja tartani:)) 100 nő nem tudta megtartani, de ő biztos:) Amit én láttam, igen meg tudja tartani, mikor már nem nagyon tud a pasi mit kezdeni a nővel:) Viszont ha még tud, akkor az alkalmakat sem hagyja ki a szám növelésére:)
2017. aug. 20. 20:44
Voltam egy ilyen srác 2. nője. Hát elég gáz volt az ágyban. Néha eszembe jut, hogy ennyi nő után javult e vagy nem.
2017. aug. 20. 21:24
Én mi van, ha a hatos sem tervez vele annyira hosszú távra? :) Az én preferált korcsoportom a 25-30, így nem nagyon hinném el, hogy ennyi nő összejött neki, ennyi idősen azért elég kevés az ilyen nagy "nők álma" pasi, és általában azoknak köze nincs ahhoz, amit én keresek egy pasiban. De maga a tény, hogy valaki sok nővel volt, nem érdekelne.
Az miért baj, hogy nem akart komoly kapcsolatot? Van ilyen, nekem is volt ilyen időszakom. Nem lehet mindig életed szerelmét keresni. Ha meg képtelen rá, az úgyis elég hamar kiderül, így esélyes, hogy előbb érne véget a randizgatás, minthogy kiderülne, hány nővel volt (főleg, mert nem szoktam rákérdezni).
2017. aug. 20. 21:26
16/16 Úgy persze teljesen más, ha a cél az, legyen valaki, akivel lehet párszor kúrni. Akkor tök mindegy, csak álljon fel a farka. Tudjon jól nyalni és ennyi.
2017. aug. 20. 21:33
Azt tenném, amit a férfiak kb. 98 %-a tenne, ha megtudná, hogy a barátnője 150-200 férfi ágyában fordult meg.
2017. aug. 20. 23:08
Tegyük fel, hogy ez a pasi a csajozás helyett azzal töltötte az idejét, hogy elsajátítsa az anyanyelvét vállalható szinten. Na akkor lenne vonzó.
2017. aug. 21. 08:27
Ez nálam nem férne bele, szépen szakítanék vele. Nem vagyok prűd, 1-2 egyéjszakás miatt nem lennék ennyire "elkenődve"... na de ennyi... hát sztem iszonyat gáz, ha egy embernek a dugás a hobbija, nem pedig vmi hasznosabb, értelmesebb, meg kb. mindegy, hogy kivel, de legyen szex. És aggódnék, hogy most átadott-e nekem vmi "fincsi" nemibetegséget.
2017. aug. 21. 09:30
Kapcsolódó kérdések: