Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van gondom a csajozással? Többi lent
Szóval 18 vagyok, 17 éves koromig semmigondom nemvolt a csajokkal, jöttek mentek a lányok.
Most hogy töltöttem 18 at fél éve, egyszerűen nem megy a csajozás, csajozni akarok de, egyszerűen valami megváltozott bennem csajok felé is, meg amúgy mostanában ingerült vagyok vagyis nem is ingerült igazán, inkább ilyen szarokrá mindenkire én intézem a dolgaimat mások meg aztcsinálnak amit akarnak, szóóval kéne 1 2 tanács főleg csajoktól hogy mi is a gond talán félek hogy nem vesztek komolyan nemtudom.
Leszamitva azt, hogy erthetetlenul irsz, es feltetelezem beszelsz, semmi konkret okot nem latok a csjozas sikertelensegere. Attol, hogy hivatalosan is nagykoru lettel, meg nem valtozott meg szuletesnapod ora 00:00kor a csajozasi sikerratad.
De jon mindjart 78, hatha o okosabb :D
Nemcsatlakozom az előttem szólóhoz én értettem.
VÉgül is énsem látok semmi olyat ami akadályozna a csajozásban.
Számomra teljesen érthető a kérdés!83%felfogásával lehet a baj!:D
Valami megváltozott benned szülinapodkor!
Nekem ugyan ez a problémám. Valami bennem is megváltozott csak éppen a pasik felé. Valahogy már nem hiszem el, hogy megismerkedek egy normálissal, nem tudok bízni bennük és nem az, hogy olyan hű de sok csalódás ért volna de az a kevés is épp elég volt. Mindig ugyanaz volt. Hogy MAJD beszélünk stb., aztán szart le magasról. Most már én is úgy vagyok, hogy egyszerűen nem érdekelnek.
Bocsánat, hogy a kérdésre nem adtam konkrét választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!