Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már pár napja találkozgatok egy csajjal de van egy gondom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Félek megcsókolni... akarom nagyonis de amikor oda kerülne a sor h akkor na most akkor meg fura érzésem lesz és valami visszafog.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mivel segíthetnék magamon?
Normális válaszokat kérek köszi
18/F
2011. aug. 14. 20:47
1/9 anonim válasza:
Mi nem tudjuk helyetted megcsókolni. Hajrá! Vagy várd meg, hogy a lány tegye meg. :-)
2/9 anonim válasza:
Ha érzed v, egyértelműen látod h. bejössz neki akk, először szájra puszit javaslom, azt onnan majd alakul. :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :) igazából nem gáz ha a lány kapja le előbb a srácot mint fordítva? mert amúgy a csaj igencsak nyomult pl ma is :D ami bejött de amikor megakartam csókolni jött az a fura érzés... amit nem tudok megfogalmazni
2011. aug. 14. 20:51
4/9 anonim válasza:
1.szájra puszi....hatásos..tudom
17/l
5/9 anonim válasza:
Én is a szájrapuszit javasolnám először. Utána lehet fokozatosan áttérni a rendes csókolózásra. Nyugi, belefogsz jönni majd. :)
6/9 anonim válasza:
vagy szegyelos vagy,vagy ne igazan tetszik a lany
7/9 anonim válasza:
Kamikaze!
Én is vaciláltam de aztán mikor kimondta hogy miért nem én csókolom meg akkor megvillantam és a csaj már rá is cuppant az arcomra mint egy polip.
Tedd meg, ne gondolkozz! Agy kikapcs, és start!
8/9 anonim válasza:
hallod ne tököljé már, me elsírom magam :D első csók? -ha igen akkor csak puszit adj neki, aztán haladj az úton míg a célhoz nem érsz, de sztem ne idegeskedj rajta mert az nem segít. uccu neki!
20f
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen Balatonon ,de az csak 1 éjszakás kavarás volt és azelőtt még soha nem csókolóztam ugyh az ott kimaradt, én úgy győztem le ,h bátorra ittam magam egy bulin és csak lesmároltam 1 lányt akivel beszélgettem előtte. utána nem volt ez a para érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!