Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel találkozgatok de nem jutunk előrébb. Mit tegyek?
Ennyi idő után haggyad a g*cibe
14évesen meg még mit akarsz?
szinte az összes barátomnak volt már kapcsolata
és nekem ez a lány tetszik meg többet érzek iránta mint egy barát.
De 3-4 hónap alatt ha nem volt semmi akkor már nem is lesz!
Legközelebb smárold le keress rá alkalmat!
(én már ott hagytam volna 2nap múlva)
nehallgass a feletted levőkre!!
legyél vele türelemmel és hidd el h lesz majd olyan alkalom is h megtörténnjen akármi. =) hajráá.
Gratulálok a kedves válaszadónak, döbbenetes, mennyi értelem süt a hozzászólásából. Off vége, de ezt nehéz szó nélkül hagyni...
Én lányként azt mondom, hogy szerintem ez a fázis mindig kell. (Ezért nincs értelme annak az über-intelligens első válasznak.) Nem kell feltétlenül csókkal kezdeni! Kedveskedj, érj hozzá. Fogd meg a kezét, öleld át - egy ölelés is lehet nagyon bensőséges -, keresd a lehetőséget, hogy megérintsd, először akár csak barátilag. Ha viszonozza, ha nem menekül el, minden oké, és valószínűleg hamarosan a várva várt csókra is tuti lehetőséget kapsz. ;)
Sok sikert! :)
Szia! Én mikor azt éreztem h nem jutunk 1ről a 2re, akkor úgy gondoltam h lépek, mert elág sok idő eltelt már, de nem drasztikus lépés. Ültünk egymás mellett, zenét hallgattunk mp4en, dumálgattunk, röhögcséltünk, szóval elvoltunk. én kinyújtottam a kezem és letettem a háta mögé a pad támlájára. aztán kicsit lejebb csúsztattam és akkor már a vállán volt a kezem. figyeltem mi a reakció és láttam rajta h tetszik neki. Kicsit közelebb ültem h összeérjen a vállunk, és az is tetszett neki. adtam neki egy puszit az arcára, majd megcsókoltam, de persze csak ilyen szájrapuszi szinten. kicsit hátrébb húztam a fejem h lássam a reakcióját. Onnét már jött magától minden. Elkezdtünk csókolózni, és már fél éve együtt vagyunk. Teszem hozzá h mi csak heti 1szer tudtunk talizni. És ez amit te mondasz nem olyan hosszú idő, úgyhogy légy türelemmel, de azért én azt mondom, h ennyi belefér. de ha azt látod rajta bármelyiknél is h neki nem tetszik akkor hagyd abba. Sok sikert.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!