Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel találkozga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel találkozgatok de nem jutunk előrébb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14F vagyok, egy lánnyal 3-4 hónapja találkozgatok, de nem túl gyakran. Havonta egyszer,kétszer. Akkor elmegyünk valamit enni, sétálni. Én is tetszem neki ő is nekem. Már jól ismerjük egymást, de sehogysem jön témába a kettőnk kapcsolata, mindig csak ottvagyunk, röhögünk, beszélgetünk, de semmi nem történik. Megcsókolni nem tudom mert nem olyan az alkalom és a lány is egy kicsit passzív. Mit tegyek? Mi legyen a következő lépés?
2009. aug. 7. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Ennyi idő után haggyad a g*cibe

14évesen meg még mit akarsz?

2009. aug. 7. 01:39
 2/6 A kérdező kommentje:

szinte az összes barátomnak volt már kapcsolata

és nekem ez a lány tetszik meg többet érzek iránta mint egy barát.

2009. aug. 7. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

De 3-4 hónap alatt ha nem volt semmi akkor már nem is lesz!

Legközelebb smárold le keress rá alkalmat!

(én már ott hagytam volna 2nap múlva)

2009. aug. 7. 01:47
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

nehallgass a feletted levőkre!!

legyél vele türelemmel és hidd el h lesz majd olyan alkalom is h megtörténnjen akármi. =) hajráá.

2009. aug. 7. 02:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kedves válaszadónak, döbbenetes, mennyi értelem süt a hozzászólásából. Off vége, de ezt nehéz szó nélkül hagyni...

Én lányként azt mondom, hogy szerintem ez a fázis mindig kell. (Ezért nincs értelme annak az über-intelligens első válasznak.) Nem kell feltétlenül csókkal kezdeni! Kedveskedj, érj hozzá. Fogd meg a kezét, öleld át - egy ölelés is lehet nagyon bensőséges -, keresd a lehetőséget, hogy megérintsd, először akár csak barátilag. Ha viszonozza, ha nem menekül el, minden oké, és valószínűleg hamarosan a várva várt csókra is tuti lehetőséget kapsz. ;)

Sok sikert! :)

2009. aug. 7. 02:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én mikor azt éreztem h nem jutunk 1ről a 2re, akkor úgy gondoltam h lépek, mert elág sok idő eltelt már, de nem drasztikus lépés. Ültünk egymás mellett, zenét hallgattunk mp4en, dumálgattunk, röhögcséltünk, szóval elvoltunk. én kinyújtottam a kezem és letettem a háta mögé a pad támlájára. aztán kicsit lejebb csúsztattam és akkor már a vállán volt a kezem. figyeltem mi a reakció és láttam rajta h tetszik neki. Kicsit közelebb ültem h összeérjen a vállunk, és az is tetszett neki. adtam neki egy puszit az arcára, majd megcsókoltam, de persze csak ilyen szájrapuszi szinten. kicsit hátrébb húztam a fejem h lássam a reakcióját. Onnét már jött magától minden. Elkezdtünk csókolózni, és már fél éve együtt vagyunk. Teszem hozzá h mi csak heti 1szer tudtunk talizni. És ez amit te mondasz nem olyan hosszú idő, úgyhogy légy türelemmel, de azért én azt mondom, h ennyi belefér. de ha azt látod rajta bármelyiknél is h neki nem tetszik akkor hagyd abba. Sok sikert.

18F

2009. aug. 7. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!