Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel nagy ritkán találkozgatok, van amikor ő veti fel van amikor én, hogy kéne. Sanszos, hogy csak barátnak tekint, de szeretnék tőle többet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne... nos magamra vezetni, de úgy hogy ne tűnjön fel nagyon, hogy nyomulok rá? Legközelebb étterembe megyünk, ez már eleve utalás lehet arra, hogy szívesen járnék vele, nem?
2011. jan. 19. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
étteremben ha vörösbort iszol, azt jelenti, le akarsz vele feküdni. ha fehéret kérsz, akkor jelzed a másiknak, hogy valamiért még nem nyerte el a tetszésedet, de nem jelent egyértelmű elutasítást.
2011. jan. 19. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
nem! Ha egy pasi étterembe hív egy Lányt, az minden másnap vigye étterembe, mert a jóhoz könnyen hozzászokunk
2011. jan. 19. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:

ezen a boros dolgon jót nevettem :D

Igen, az étterem már egy erősebb utalás.

2011. jan. 20. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már barátnak tekint szerinted akkor nincs elveszve a dolog. Szerintem csak várnod kell és többet kellene találkoznotok, hogy elmélyüljön a kapcsolatotok. és az, hogy étterembe viszed, szerintem nem célzás arra, hogy komolyabb kapcsolatot szeretnél vele kialakítani. Ha minél többet beszélsz vele, akkor lehet, hogy a barátsága átalakul szerelemmé, de persze mindenhez idő kell. Légy türelmes és sok sikert! ;)
2011. jan. 20. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó én folyton keresem, ő meg tök ritkán, így meg nehéz gyakrabban találkozni. Legyek agresszívabb? :D
2011. jan. 20. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz, de figyelj arra, hogy ne ess át a ló túloldalára! :D Nem kell "zaklatni" naponta, de szerintem 1 héten 2-3 alkalommal megkeresheted!;)
2011. jan. 21. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:

hetente 1* keresd és amikor észreveszed hogy bejön neki hanyagold egy kicsit :D:D

engem ha egy héten többször keresnek már idegesít, de lehet csak azért mert elég szoros időbeosztásom van és így is alig van magamra időm...nálam csak repülnek a napok.

2011. febr. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!