Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan pénzes férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pénzes férfi, akinek problémái vannak a csajozással?

Figyelt kérdés

Látni itt nyafogós, "nem kellek egy csajnak se" kérdéseket mindenféle fajtájú srácoktól: csúnyáktól és helyesektől, alacsonyaktól és magasaktól, szerényektől és közvetlenektől.. De olyan még nem volt, aki gazdag lett volna, és úgy lett volna problémája a dologgal.

Tehát, van itt ilyen ember? Mert ha nincs, akkor srácok, megvan a megoldás. :D

2012. okt. 24. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Apukám ilyen. Sajnos egyedülálló kisgyerekes apa nem nagyon kell a nőknek. Pedig pénze is sok van. Már belefáradt a keresgélésbe, mert normális lányt nem talál aki elfogadna engem is. :(
2012. okt. 24. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem nincs olyan, agazdagoknak alapból több az önbizalmuk, plusz van pénzük jó külsőt faragni magukból mégha az alapanyag többnyire gyér is, na meg maga a pénz is vonzó a nők számára.

Így sztem aki gazdag és úgy se tud becsajozni az ultra loser, sztem nem is nagyon van ilyen, persze biztos akad ilyen is elvétve

2012. okt. 24. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek sok pénze van, nem jár erre az oldalra, mert vagy dolgozik, vagy van valami nagyon tuti hobbija.
2012. okt. 24. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, gazdag és nagyon nehezen megy az ismerkedés, randizás, pedig nincs velem sem külsőre, sem pedig belsőre gond. Eltaszítok magamtól mindenkit, azt hiszem, hogy félek valamitől, csak nem tudom, hogy mitől... 20l.
2012. okt. 25. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha lány vagy, az más tészta, mivel a férfiakat egyáltalán nem érdekli, hogy egy nőnek mennyi pénze van. Sőt, talán, ahogy mondod, még meg is ijeszti őket.
2012. okt. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!