Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a szerelem? (What is love)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem? (What is love)

Figyelt kérdés
Fiatal férfiként igen meglepő,hogy még sosem találkoztam a szerelem "csodás"(...)érzésével. Egyszerűen nem jött el az igazi. Én meg mással nem alakítok ki komoly kapcsolatot,max kalandokat. Az első és egyben legfurább tuljdonságom,hogy túl jól átlátom a dolgokat,az összefüggéseket. Előre jól levezetett logikai láncok zúdulnak végig rajtam,minden egyes pillanatban. Túl sok mindennel van tele a fejem. A tudás hatalom,de túl nagy mennyiségben őrjítő érzés. Igazából már kiskoromtól látszott h más vagyok mint a többiek. Sosem ragadtam le a látszatnál,minden apróságnak a mögöttes tartalma is érdekelt. Arra is hamar rájöttem,hogy ilyen személyiséggel,nem lesz könnyű beilleszkedni a társadalomba,így erre is kifejlesztettem egyfajta stratégiát. Felvettem egy álarcot,és így alapvetően egy kedvelhető laza vagány és cseppet sem intelligens alak látszatát keltem. Miközben minden összefüggést nagyon is jól látok,az emberek hátsó gondolatait ebbe az ostoba lumper álcában mégkönnyebb volt megfejteni. Tehát látszatra beilleszkedtem a társadalomba,bár elég nehéz így középiskola idején is a napok 50%ban hiányoztam. Mert ez a szerep fárasztó. Mindent elintéztem így is. Meg tulajdonképpen számomra nincs ilyen h probléma,rögtön látom a megoldást. Mindenre van egy ötletem. Egyedül a szív szava,ami számomra megfejthetetlen,mert az ész érveknek szöges ellentéte. Ezzel a szerelem dologgal nem tudok mit kezdeni. Valódi érzéseimet nem tudom kimutatni. Az is lehet,h nincsenek. Azért fordulok most hozzátok. Van esélyem eme érzést egyszer nekem is megtapasztalni?

2012. okt. 17. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
baby dont hurt me dont hurt me no more
2012. okt. 17. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
I'm pretty sure love is an emotion of a strong affection and personal attachment.
2012. okt. 17. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:

akkor te olyan vagy mit én, csak fiúba.

ha szerelmes leszel, akkor nem fogsz gondolkodni, onnantól pápá józan ész. adj időt magadnak és néha a kalandoknak is, lehet pont az egyik lesz az, aki megváltoztatja ezeket a dolgokat benned.

2012. okt. 17. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
2012. okt. 17. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Kár...,hogy nincs most 10 szabad órám...
2012. okt. 17. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne imádd magad ennyire, és ne nézd le az embereket. Rögtön más lesz a világ.
2012. okt. 17. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
What is love baby don't hurt me, don't hurt me no more!:D
2012. okt. 17. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Na igen, ez a túlzott intelligencia effektus. Üdv a klubban! Akkor van probléma, ha ehhez nem annyira megnyerő külső is járul, mint pl. nálam.
2012. okt. 17. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor fog ez valtozni, ha talalkozol egy hasonloan gondolkodo, mukodo novel. Szellemi tarsra vagyunk akivel megoszthatjuk a nezeteinket, gondolatainkat, eletunket. Nem kizarolag az erzelmek jatszanak szerepet egy kapcsolat kialakitasaban. En voltam nagyon szerelmes anno, a baratom is (mindketten masba). Szendevtunk eleget azokban az idokben. Amikor talalkoztunk egy masfele szerelmet ismertunk meg. Kesobb rajottunk, hogy ez az igazi (nekunk legalabbis). Lehet jol mukodne, ha majd kesobb a felesegeddel lenne egy kozos vallakozasod, vagy barmi ami osszekot titeket. A masik pedig, hogy a szerelem kesobb is johet, amikor mar megismerted, megszeretted a masikat. Nem feltetlenul alakul ki azonnal. Az a fele szerelem tovabb is tart! Mi 2 ev egyutteles utan kezdtunk igazan egymasba szeretni. Ne add fel! :-)
2012. okt. 17. 17:39
 10/10 A kérdező kommentje:
kinézetre sztem átlagos vagyok,vagyis alapvetően jól nézek ki,de csak szexig szoktunk jutni semmi más.
2012. okt. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!