Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáraó9 kérdése:
Hogyan jöhetnék össze egy lánnyal aki nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy lány, egy iskolába járunk, azonban még nem beszélgettem vele, viszont nagyon tetszik nekem, de egyszerűen nem tudom hogy hogyan kezdjek neki. Nem igazán szoktunk találkozni, csak látás szinten :)2012. okt. 16. 18:16
1/8 anonim válasza:
"csak látás szinten"
:)
mennyi idősek vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
Januárban leszek 16, ő 15
2012. okt. 16. 18:20
3/8 anonim válasza:
lol azthittem 11-12 éves lehetsz xdd
4/8 A kérdező kommentje:
Hinni a templomba kell ;)
amúgy tudom hogy ciki, de nem tudok mit tenni ilyen vagyok...
2012. okt. 16. 18:28
5/8 anonim válasza:
és nem tudod hogy kell összeszedni egy csajt 15 évesen?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem :S És mielőtt kérdeznétek nem vagyok stréber meg kocka sem, egyszerűen "félek"... :S
2012. okt. 16. 18:35
7/8 anonim válasza:
Ne szarjáá' egyszer élsz ember..ha nem próbálod meg akkor lehet hogy egész életedben báni fogod..nem veszthetsz semmit.!!
Mondod neki hogy suli után nincs-e kedve elmenni sétálni egyet..Ne félj.!!!
Próba szerencse.!
8/8 anonim válasza:
Írj rá facebookon, és menj oda szünetbe hozzá beszélgess vele. Hozz fel kezdetnek valami sulis témát. Aztán pl ha látod,hogy piros blúzba van kérdezd meg: Szereted a pirosat? vagy valamit kérdezz, a lényeg,hogy kérdezz és érdeklődj.... ismerkedj majd kérdezd meg, hogy nincs-e kedve sétálni? Majd máskor meghívhatod moziba, vagy egy kávézó/cukrázdába.... ne félj...nincs mitől....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!