Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nem tetszik annyira és lehet h én bejövök neki :D hogy jöhetnék vele össze, ha nem akarok kapcsolatot? De nagyon jó fej csaj:D 16/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:42
1/25 anonim válasza:
SEHOGY!!!! Ha összejössz vele akk kéne járni is ember! Legyetek barátok!
2/25 A kérdező kommentje:
de jó lenne vele összejönni.. :S
2010. márc. 24. 21:45
3/25 anonim válasza:
bakker de ugyanabban a cipőben járunk. Csak én pont hogy nem szeretnék vele semmi közelebbi kapcsolatot, de ő mindig talizni akar velem... Csak valahogy meg kéne értetni vele, hogy én nem akarok vele talizni, mert inkább msn-n élem életem.
4/25 A kérdező kommentje:
hát mond meg neki :D
2010. márc. 24. 21:46
5/25 anonim válasza:
de az taplóság :D hogy: "Figyu, én nem akarok veled talizni, jó veled dumálni, de xxxxxx ?" tessék befejezni sem tudom :D
6/25 A kérdező kommentje:
hát az téll szar xD mond azt neki h neharagugdj h tapintatlan vagyok veled szemben, de ne vagyok hajlandó veled találkozni az akaratomtol függetlenül, mert valahogy nem vagy az esetem de jó veled dumálni stb..
2010. márc. 24. 21:50
7/25 anonim válasza:
Hogy lehet vkivel összejönni úgy, h ne legyen kapcsolat?
8/25 A kérdező kommentje:
ezt kérdezem xD
2010. márc. 24. 21:52
9/25 A kérdező kommentje:
lehet h csak alkalmi kapcsolatnak lenne jó ami nem is igazi kapcsolat...csak épp vele kavarnék ha vele vagyok, de lehet h az neki nem lenne valami jó
2010. márc. 24. 21:53
10/25 anonim válasza:
-Nem tetszik
-Jófej
Megkúrni megkúrnád, de nem járnál vele.... nem értelek ember..
-Ha tetszik
-De nem jófej
Akkor szokták ezt csinálni...
Ha meg tetszik annyire h megkúrd.
És annyire jófejnek is tartad, akkor miért nem jössz vele össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!