Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nem tetszik annyira és lehet h én bejövök neki :D hogy jöhetnék vele össze, ha nem akarok kapcsolatot? De nagyon jó fej csaj:D 16/F

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

hagyd a fenébe,

menj kapcsold be a netet,és nyomulj COD klánban !!!

löjj mindenre ami mozog

ehehejjj

2010. márc. 24. 23:31
 12/25 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

hát az téll szar xD mond azt neki h neharagugdj h tapintatlan vagyok veled szemben, de ne vagyok hajlandó veled találkozni az akaratomtol függetlenül, mert valahogy nem vagy az esetem de jó veled dumálni stb.."

ez szar érzés .. ha valaki azt mondja neked h jó veled dumálni tök jól elvagyunk de élőben látni se akarlak ... falmank mennék az biztos... bár annak is megyek mert ez a szitu van most nálam :D

2010. márc. 25. 01:22
 13/25 A kérdező kommentje:

01:22 az nem az én problámomhoz tartozik xD

egyébként a csaj jó fej de nem tetszik annyira h összejöjjek vele de valami húz feléje am nem qrnám meg nem vok olyan segfej h csak arra menjek

2010. márc. 25. 13:59
 14/25 anonim ***** válasza:

Ez így hülyeség. "Hogy jöhetnék vele össze, ha nem akarok kapcsolatot?" Na most, ha nem akarsz kapcsolatot, hogy akarsz vele összejönni? Ahhoz hozzátartozik, hogy jártok...

Lehet, hogy nem tetszik annyira... de te magad mondtad, hogy jófej és mégis húz vmi felé. Nem csak a külső számít(:

Szóval egy tali még simán beleférhet :D Utána majd meglátod, hogy érzel-e valami mást is. Lehet h megtetszik...

Páápusz. Picilány(:

2010. márc. 25. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
És tudja hogy jó fej csajnak tartod ?? Mert ha tudná lehet h másképp történne minden . Gondolom msn-en beszélsz vele...ha igen akkor utalj rá h talizzatok
2010. márc. 28. 21:21
 16/25 anonim ***** válasza:
msn en beszélgetsz vele ?? mert akkor bármilyen téma jó egy beszélgetéshez és simám összejöhetsz vele . Én is rátaláltam msn-en egy jó fej csajra,bár messze laktunk de nyáron talizunk :D -- mond neki h érzel iránta valamit!!! ha tetszel neki biztos jól reagál majd !
2010. márc. 29. 17:33
 17/25 A kérdező kommentje:
jah de nem érzek iránta semmit és annyira nem is tetszik xD
2010. márc. 29. 20:12
 18/25 anonim ***** válasza:
akkor meg ne légy hülye és őt se hülyítsd hanem hagyd szépen békén... ;)
2010. márc. 29. 21:51
 19/25 anonim ***** válasza:

és milyen sűrűn beszélgettek ?? Honnan tudod h bejössz neki ?? Úgyértem vannak ilyen helyzeteknél félreértések...

Ha valami húz felé ,akkor biztos érdekel... (saját tapasztalat)cak LÉPNI KELL avval nem veszítessz!!

2010. márc. 30. 15:49
 20/25 A kérdező kommentje:
aha jó nem kell több tanács
2010. ápr. 1. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!