Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány az osztályomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány az osztályomból. Hogy mondjam meg neki? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Félek hogy visszautasít, és ez még nem is lenne baj, ha nem találkoznánk minden nap, meg lehet, hogy elmondja a többi osztálytársamnak, és akkor elég hülyének nézne mindenki. Lehet hogy kéne várnom még sok évet, hogy 12. osztály után mondjam meg? 13/F (igen, tudom hogy még nem kéne gimnáziumba járnom, mert csak 7.-es vagyok, de 6 osztályosra jelentkeztem.)

2012. okt. 16. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lehet, sehogyan. Az ilyen "szerelem" nem igazán szokott müködni.
2012. okt. 16. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

azt mond neki hogy

szeretlek b*zd meg!!

2012. okt. 16. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó, jó, de hát akkor is, nem túl jó ötlet, hogy csak úgy odamenjek és mondjam hogy tetszik, meg minden. Oké, lehet hogy még csak egy gyerek vagyok, de hát, azért az így elég gáz hogy odamegyek, és mondom, hogy: Szia, szerelmes vagyok beléd... Meg nem is nagyon merem... Meg ha visszautasít, akkor is mindennap találkozok vele, ami elég kínos tudna lenni néha... Arra gondoltam, hogy mikor pl. ketten megyünk, akkor így beszélgetnénk, és késõbb talán elhívnám moziba kettesben, de mikor vele beszélek, hát, szóval nem nagyon tudok. Néha kb. annyi párbeszéd van, hogy:

-Hanyas lett a töri TZ?

-5-ös alá.

-Aha, nekem 4-es.

Talán kooperatív gépes játékok játszása team-speakkel jó beszélgetési lehetõség lenne, mert az még nem számít randinak, mégis dumálhatnánk többet, de õ nem egy videojátékrajongó, és hát... Az így eléggé, sõt túlságosan egyedi ismerkedési módszer lenne szerintem.

2012. okt. 16. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mosolyogj rá mindig mikor rád néz aztán ha visszamosolyog akkor kezdj el vele beszélgetni mondjuk arról is beszélhetsz hogy melyik tanárotokat szereted vagy melyiket nem aztán kérdezd meg az ő véleményét is. Ilyen időben szerintem elhívhatnád korcsolyázni de ha nagyon kényelmetlenül érzed magad akkor hívd el egy barátodat is és mondd a lánynak hogy hívhat barátnőket is. Egyébként ha látod hogy nem vagy neki nagyon ellenszenves (pl. ha visszamosolyog rád) akkor nyugodtan bevallhatod neki hogy tetszik, biztos hogy aranyosnak fogja tartani és ha elutasít akkor sem biztos hogy elmondja a többi lánynak de ilyen korban szerintem irtó aranyos ha egy fiú bemeri vallani egy lánynak hogy szereti.:) Szóval sok sikert! 13/L
2012. okt. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!