Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány az osztályomból. Hogy mondjam meg neki? (Többi lent)
azt mond neki hogy
szeretlek b*zd meg!!
Jó, jó, de hát akkor is, nem túl jó ötlet, hogy csak úgy odamenjek és mondjam hogy tetszik, meg minden. Oké, lehet hogy még csak egy gyerek vagyok, de hát, azért az így elég gáz hogy odamegyek, és mondom, hogy: Szia, szerelmes vagyok beléd... Meg nem is nagyon merem... Meg ha visszautasít, akkor is mindennap találkozok vele, ami elég kínos tudna lenni néha... Arra gondoltam, hogy mikor pl. ketten megyünk, akkor így beszélgetnénk, és késõbb talán elhívnám moziba kettesben, de mikor vele beszélek, hát, szóval nem nagyon tudok. Néha kb. annyi párbeszéd van, hogy:
-Hanyas lett a töri TZ?
-5-ös alá.
-Aha, nekem 4-es.
Talán kooperatív gépes játékok játszása team-speakkel jó beszélgetési lehetõség lenne, mert az még nem számít randinak, mégis dumálhatnánk többet, de õ nem egy videojátékrajongó, és hát... Az így eléggé, sõt túlságosan egyedi ismerkedési módszer lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!