Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők randiznátok olyan sármos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők randiznátok olyan sármos és kedves férfival akiről kiderülne hogy szingli és ezért néha prostihoz jár a szexhiány miatt?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 12:35
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
73%
Az maradjon a prostiknál.
2017. aug. 20. 13:43
 22/45 anonim ***** válasza:
95%

"de mondjuk hogy 30 éves korukra volt már bennük egy tucat cerka az nem gáz a prostizás meg igen .azért ez kissé álszent"

A kérdésed kiírásánál nem szerepelt, hogy azoktól vársz választ, akikben 30 éves korukig volt már legalább "egy tucat cerka".

Nekem pl. 30 éves koromig 2 párkapcsolatom volt, a rövidebb 4,5 év, és soha nem volt alkalmi kapcsolatom, egyéjszakásom stb.

Nem ítélem el, akinek volt, azt sem, akinek akár férfi, akár nő létére sok szexuális partnere volt.

Azt viszont nem értem, hogy ha kiírsz egy kérdést, amire őszinte válaszokat szeretnél, akkor miért nem tudod elfogadni, hogy nem csak olyan válaszok születnek, ami a te tetszésednek megfelel.

2017. aug. 20. 13:43
 23/45 A kérdező kommentje:
mert nem bíztam a nőkben 18-as és őszintén szólva korektebnek tartottam az örömlányokat ez már változott azóta azért
2017. aug. 20. 13:45
 24/45 anonim ***** válasza:
30%
Csak ha képes vagy abbahagyni a prostizást, amint komolyra fordul a kapcsolat.
2017. aug. 20. 13:52
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha jobban megismerném, jól kijönnénk, normális a srác, nem lenne ez kizáró ok.

DE:amikor engem megismer onnantól kezdve egyértelmű,hogy prosti kérdés törölve.

2017. aug. 20. 13:55
 26/45 anonim ***** válasza:
97%
"de mondjuk hogy 30 éves korukra volt már bennük egy tucat cerka az nem gáz a prostizás meg igen .azért ez kissé álszent ." - 32 éves vagyok, 2 párkapcsolatom volt, ebből csak egyikükkel jutottunk el a szexig is, párkapcsolaton kívül pedig nem élek nemi életet, szóval mostanáig csak egy férfi volt az életemben, akivel szex is volt, az is párkapcsolaton belül. Lehet prostizni párkapcsolaton kívül, nekem nem opció a nyitott kapcsolat, és nem akarok valami fertőzést elkapni, szóval ha valaki ilyen akar kezdeni velem, a minimum, hogy kivizsgáltatja magát, hogy biztos ne adjon át semmi fertőzést...
2017. aug. 20. 13:56
 27/45 A kérdező kommentje:
12 24 szerintem tök jó válasz például ,ez egy kérdez felelek oldal és ha megindokolják miért nincs igazam természetesen elfogadom . a tucat cerkás dolog csak észrevétel
2017. aug. 20. 13:59
 28/45 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. aug. 20. 14:01
 29/45 A kérdező kommentje:
ez csak az átlag teljesen természetes semmikép sem sértegetésnek szántam
2017. aug. 20. 14:08
 30/45 anonim ***** válasza:
18-as! Nyilván kitaláltad hogy saját magamról van szó. Az okát nem tudom, próbáltam megfejteni, de még nem sikerült. Külföldön élek, ahol eleve nehezebb pár találni. Randiztam az elmúlt pár évben, de soha nem alakult ki semmi komoly. Általában én tetszem meg a csajoknak, elkezdünk beszélgetni, meg van a közös hullámhossz, a legelvontabb dolgokról is képes vagyok hajnalokig beszélgetni, de nem jutok velük egy ponton túl. Volt hogy a csaj smárolt le engem, mégis azt mondta valami hiányzik, nincs meg a kémia, és hasonló hülye kifogások. Én vagyok a tipikus kedves srác. Éppen ezért amikor egy évben 2x hazajövök, elmegyek lakásra prostihoz, mert hiába bírom ki fél évig szex nélkül, úgy vagyok vele, hogy azért 6 havonta egyszer muszáj, hogy ne kattanjak be. A prostik is meg szokták kérdezni hogy miért nincs barátnőm, és nem egy mondta már tök őszintén, hogy jó pasinak tart, és más körülmények között randizna velem. Mégse bírok túljutni egy ponton, hogy legalább egyéjszakás legyen.
2017. aug. 20. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!