Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők randiznátok olyan sármos és kedves férfival akiről kiderülne hogy szingli és ezért néha prostihoz jár a szexhiány miatt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 12:35
11/45 A kérdező kommentje:
de mondjuk hogy 30 éves korukra volt már bennük egy tucat cerka az nem gáz a prostizás meg igen .azért ez kissé álszent .Ja tudom primitív vagyok.
2017. aug. 20. 13:01
12/45 anonim válasza:
Az is ugyanolyan gáz (őket hívják ri_bancoknak), de a férfiaktól is, ha átjáróházakba rakosgatják a farkukat.
13/45 anonim válasza:
Nem, es nem azert, mert viszolygok a prostizastol. Hanem mert ha ennyire nem bir ki egy szexmentes idoszakot, akkor hogy fogja kibirni, amikor majd nalunk nem lesz szex ilyen-olyan okokbol? Pl kimegyek nyaralni hosszabb idore a kulfoldon elo rokonomhoz, vagy beteg leszek esetleg, vagy eppen terhes es akkor minimum! 1-2 honapig tuti nincs szex a vegen. Bocs, de nekem egy felnott emberhez hozzatartozik, hogy tud magan uralkodni. Es prostihoz foleg ezek az emberek mennek, akiknek a kapcsolataban nincsen valamiert szex, es nem birnak a farkukkal. Nyilvan aki tudja magat szinglikent kontrollalni, az kevesebb esellyel dol a kardjaba egy esetleges szexmentes idoszak miatt kapcsolatban is.
14/45 anonim válasza:
13-as! És mi van akkor ha nem azért megy prostihoz mert nem bír magán uralkodni, hanem mert nincs esélye nőt találni, még alkalmi szexre sem? (Ilyen-olyan okokból). A prostizás pedig évente 2x fordul elő.
15/45 anonim válasza:
De hát itt egy sármos és kedves férfiről van szó. Elvileg megkaphatna ingyen is bárkit.
16/45 A kérdező kommentje:
álj álj álj 9 azt hogy ő is ember.10 mert több kell a szexnél.12 ami volt elmúlt.14 kb talált.
2017. aug. 20. 13:14
17/45 A kérdező kommentje:
az exem maga volt JÚDÁS .most már nyitnék és nem akarok titkolózni hogy mit csináltam pár évig kapcsolat nélkül nem szeretnék hazugsággal kezdeni
2017. aug. 20. 13:24
18/45 anonim válasza:
#14 Mégis mik azok az okok? Ha egy szerencsétlen lúzer, akkor nem a prostik miatt nem randiznék vele. Ha nincs ideje randizni, akkor rám se lenne ideje, gondolom ez világos :)
19/45 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert hasonló cipőben járok (ill. hűde sármos nem vagyok, de voltak már szép barátnőim, akik nyilván láttak bennem valamit...)
Lassan 6 éve nincs barátnőm, és én is eljártam "lányokhoz", mert hiányzott az érintés, a közelség.
Az, hogy nehezen találok partnert, nyilván összefügg azzal, hogy nem vagyok az az extrovertált, macsó személyiség, nehezen kezdeményezek.
Szexmániás se vagyok, de néha egyszerűen jólesik, és úgy értzem, jót tesz, persze a megfelelő védelezés mellett (gumi nélkül semmi).
20/45 anonim válasza:
# 13: 1-2 hónap? Az semmi, aki annyit nem bír ki, az tényleg fura, de mi van, ha 1-2-3 évekről van szó? Csupán elméleti kérdés. Vagy akinek évekig nincs párja, az így járt, és ezután se fog kelleni senkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!