Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai világban mivel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban mivel lehet kedveskedni egy nőnek?

Figyelt kérdés
Mivel lehet a mai világban az érett (30 év körüli) nőket levenni a lábukról? Mivel lehet kedveskedni? Mi az aminek örülnek? Kedvesség? Apró ajándék? Bókolás? Átlagos hétköznapi dolgokra gondolok, nem Hawai nyaralásra.
2017. aug. 16. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen az a 30 körüli nő. Én 28 éves vagyok, én örülök a kedves szavaknak, bókoknak, apró szívességeknek (pl. felsegíti a kabátomat, kinyitja előttem az ajtót) is... apró ajándéknak akkor, ha már egy ideje együtt vagyunk, előtte faramuci a helyzet, mert úgy érzem, nem "érdemeltem" még ki. De van, akinek az ajándék fontosabb. Vagy az, hogy napi 20x hallja, hogy szeretlek. Van, akinek meg tényleg a hawaii nyaralásnál kezdődik.

(van párom amúgy)

2017. aug. 16. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Pénzzel, és még több pénzzel.
2017. aug. 16. 16:19
 3/7 anonim válasza:

Ugyanazzal, mint 2000 évvel ezelőtt.

Amiket leírtál az megfelelő.

2017. aug. 16. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha kihúzol neki egy csík kokaint a férfi mosdóban.
2017. aug. 16. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Őszinteséggel pl.
2017. aug. 16. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem kajával lehet kedveskedni :D mondjuk csak 25 vagyok, de szerintem ez nem fog nálam változni.
2017. aug. 16. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha konkrét példára vagy kíváncsi, amivel engem le tud venni a párom a lábamról:

- kávéval ébreszt (nagyon jó érzés, mivel mindig én kelek korábban)

- egy nyugis, borozgatós estével, masszázzsal oda-vissza

- egy új könyvvel

- orchideával (cserepes), vagy új cserepes növénnyel

- egy nyugis ketteseben töltött hétvégével itthon.

A bókokat nem kedvelem, így az nálunk nem játszik.

De egy kis összebújás, vagy egy csók, amikor főzöm, vagy csak végig simít a fenekemen, vagy csak felhív, hogy kell-e valami, vagy hogy elém jöjjön-e a munkába, megvárjon-e a vonatállomáson mindig jólesik.

2017. aug. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!