Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kell-e a mai világban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e a mai világban egy nőnek még fehér paripán bevonuló hős lovag?

Figyelt kérdés

Mármint én most nem arra akarok kérdésem alatt kilyukadni, hogy a szokásos siránkozást kiadjam magamból, hogy emberileg nulla ez a világ, bezzeg a macsók, a slusszkulccsal szombatesténként brillírozó jampik a totális befutók stbstb.

Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy a nők valójában gondolnak e egy ilyen szerepkörben tetszelgő férfira?

2017. jan. 28. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
17%

Ez engem is érdekelne, a hintóm:

[link]

:)

2017. jan. 28. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
Régen sem jött szinte soha a herceg fehér lovon, büdös, tanulatlan, csúnya suna beérte hozzá hasonló férfival.
2017. jan. 28. 21:26
 3/20 A kérdező kommentje:
Nyilván zsák a foltját tematika alapján
2017. jan. 28. 21:32
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a nők beérnék egy minden szélsőséges adtitűdtől mentes, jó szociális érzékű, egészséges önképű, kulturált férfival aki tetszik is nekik. Ma már ez is tündérmesébe illő elképzelés. :)) Hahaha
2017. jan. 28. 21:35
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Nekem bőven elég lenne egy tisztességes, hűséges úriember, akihez vonzódom. Munkája legyen (pláne ha nem tanul), de ne azért, hogy eltartson, hanem hogy ne kelljen én eltartsam :D majd én is keresni fogok, ha végzek a sulival, szóval ez nem szempont. És sokkal inkább kedvelem a szerény, mondhatni csendes férfiakat.

18L

2017. jan. 28. 21:38
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

#5-ös ez én vagyok! :)

Egyébként tényleg azt tapasztalom, hogy előbb megnézik a kocsit aztán a gazdáját, és a kocsi értékével arányában szépül/csúnyul a gazdája.

Persze vannak kivételek, de ha jobban belegondolsz akkor jobb egy olyan férfi mellett élni, akinek biztos az anyagi háttere, mint akinek kétséges.

2017. jan. 28. 21:46
 7/20 A kérdező kommentje:
miért kedves #5ös, milyen sulit fogsz végezni, hogy ennyire biztos vagy biztos anyagai keresetedben az elkövetkezendő évek alatt?
2017. jan. 28. 21:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok

Miért kedves kérdező, szerinted sosem fogok dolgozni és mindig anyámék vagy egy pasi pénzén fogok élősködni? Ha szerinted nem magától értetődő, hogy suli után dolgozni, pénzt keresni fogok, akkor nálad vannak gondok. Nem is értem.

2017. jan. 28. 21:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Értem, azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy valami konkrét olyan sulit fogsz végezni ami bombabiztos állás lehetőségekhez fog segíteni, ami piacvezető.
2017. jan. 28. 21:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám. Nem is azt mondtam, hogy majd luxus életem lesz a szuper munkámmak köszönhetően. De aki dolgozni akar, az dolgozik is, végzettségtől függetlenül.
2017. jan. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!