Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e a mai világban egy nőnek még fehér paripán bevonuló hős lovag?
Mármint én most nem arra akarok kérdésem alatt kilyukadni, hogy a szokásos siránkozást kiadjam magamból, hogy emberileg nulla ez a világ, bezzeg a macsók, a slusszkulccsal szombatesténként brillírozó jampik a totális befutók stbstb.
Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy a nők valójában gondolnak e egy ilyen szerepkörben tetszelgő férfira?
Szerintem csak a gyerekek álmodoznak férfiról fehér lovon, aztán felnő mindenki, és rájön, hogy ilyen nincs.
Ezért veszélyesek a kislányokra a Disney filmek, mert egyrészt azt tápláják beléjük, hogy na majd jön egy pasi és minden egy varázsütésre megoldódik, majd más megment, más megoldja a probémákat és onnantól soha semmi gond nem lesz. Csak ugye az emberi kapcsolatok nem egészen így működnek, nem?
"Egyébként tényleg azt tapasztalom, hogy előbb megnézik a kocsit aztán a gazdáját, és a kocsi értékével arányában szépül/csúnyul a gazdája."
Hallod, én ezt a kocsi-fétis delúziót annyira, de annyira nem értem. Mond már meg kérlek, hogy szerinted kik a nagyobb kocsib**ik szerinted, a férfiak vagy a nők? Igen, pont a lányok nőnek fel matchboxszal és autós filmekkel, hogy később a párkapcsolat legnagyobb értéke a karosszériában és felnikben mérhető legyen. Tök evidens.
#12 te mekkora kamus vagy :D
-sosem váltottunk üzenetet, nem is fogunk-
Ahhoz kéne egy király lány is...
De itt csak erlölcsifertős, "alighasznált" tyúkok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!