Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kell-e a mai világban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e a mai világban egy nőnek még fehér paripán bevonuló hős lovag?

Figyelt kérdés

Mármint én most nem arra akarok kérdésem alatt kilyukadni, hogy a szokásos siránkozást kiadjam magamból, hogy emberileg nulla ez a világ, bezzeg a macsók, a slusszkulccsal szombatesténként brillírozó jampik a totális befutók stbstb.

Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy a nők valójában gondolnak e egy ilyen szerepkörben tetszelgő férfira?

2017. jan. 28. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak a gyerekek álmodoznak férfiról fehér lovon, aztán felnő mindenki, és rájön, hogy ilyen nincs.

Ezért veszélyesek a kislányokra a Disney filmek, mert egyrészt azt tápláják beléjük, hogy na majd jön egy pasi és minden egy varázsütésre megoldódik, majd más megment, más megoldja a probémákat és onnantól soha semmi gond nem lesz. Csak ugye az emberi kapcsolatok nem egészen így működnek, nem?

"Egyébként tényleg azt tapasztalom, hogy előbb megnézik a kocsit aztán a gazdáját, és a kocsi értékével arányában szépül/csúnyul a gazdája."

Hallod, én ezt a kocsi-fétis delúziót annyira, de annyira nem értem. Mond már meg kérlek, hogy szerinted kik a nagyobb kocsib**ik szerinted, a férfiak vagy a nők? Igen, pont a lányok nőnek fel matchboxszal és autós filmekkel, hogy később a párkapcsolat legnagyobb értéke a karosszériában és felnikben mérhető legyen. Tök evidens.

2017. jan. 28. 22:16
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ne higgyetek az 5-ösnek, adja itt az ártatlan 18 évest, de egy hányás, ahogy privátban viselkedett. :D
2017. jan. 28. 22:20
 13/20 A kérdező kommentje:
Miért, felakartad szedni?
2017. jan. 28. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

#12 te mekkora kamus vagy :D

-sosem váltottunk üzenetet, nem is fogunk-

2017. jan. 28. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Kevertem valakivel, bocs. Volt itt egy 18 éves kiscsaj, adta a jó fejet kommentekben, de egy kibeb...ott golddigger valójában. :D Bocsi.
2017. jan. 28. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az autó alapján ítélés szerintem azért hülyeség, mert az még nem mutatja a tulaj anyagi helyzetét..én azt vettem észre, hogy az ilyen fiatalok nagy többsége (kb 95 %a),mind régi, 5-10-15 éves audiban,bmwben, merciben menőznek, azok meg már messze nem elérhetetlen kategória..persze fenntartani már kész horror,de arra a legtöbb nem fordít kellő figyelmet (úgyis csak 2-3 évig használják, akkor meg nem mindegy?:)).. ez van magyarországon (meg úgy ámblokk keleten: behozzák az agyonfutott, leharcolt nagy nyugati autókat németből,visszatekerik a km órát, kis ráncfelvarrás,és már mehet is eladásra.. lesz rá vevő, a nepperek meg halálra keresik magukat..csak azért, mert a keleti kultúrába valahogy beleívódott, hogy ha bmw,audi vagy merci, akkor presztizs (mindegy hogy hány éves,vagy hogy néz ki az autó)..mert mit is látunk a tvből, interneten? Dubai sejk gyerekeit luxus autókkal, amcsi youtubereket luxusautókkal, tinisztárokat luxusautókkal.. ez a menő, és kész. De pl a magyarok ezt nem tudják megengedni maguknak (tisztelet a kivételnek),csak a több éves használtat..és van aki még azt sem, de inkább nem fizeti be a gázszámlát, mintsem lemondjon a presztizs illúziójáról.. szóval én vigyáznék az ilyenekkel..
2017. jan. 28. 22:28
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Ejnye 12-es, már indultam eret vágni :D
2017. jan. 28. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Ahhoz kéne egy király lány is...

De itt csak erlölcsifertős, "alighasznált" tyúkok vannak.

2017. jan. 28. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
hahaha én már túl öreg vagyok sajnos (22L) nem hiszek én már az ilyen mesékben. a fent említett állatfaj nem hogy kihalt, de soha nem is létezett!!
2017. jan. 28. 23:55
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem kell. Igenis hívjon el vacsorázni, vegyen virágot, dicsérjen meg, kényeztessen el, udvaroljon, bánjon velem királynőként, konkrétan nyalja ki a popómat, és akkor tudom, hogy ő az igazi :D
2017. jan. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!