Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire nehéz a 20-25 évesekn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz a 20-25 éveseknek ismerkednie a mai világban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ, hogy milyen beállítottságú az illető. De szerintem számos ismerkedési lehetőség van ma már...
2017. jan. 12. 09:27
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy milyen az illető környezete és milyen lehetőségei vannak. Egy ronda és csendes embernek sokkal nehezebb, mint egy előnyös külsejű és kommunikatívnak. Egy azonos szintű srácnak is jóval nehezebb, mint egy lánynak.
2017. jan. 12. 09:32
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

lányoknak egyszerű...10 férfi jut 1 huszonéves csajra...ebből a 10 ből kb 5 akar normális kapcsolatot.

szóval borzasztóan nehéz.

2017. jan. 12. 09:44
 4/15 Szergej55 ***** válasza:
76%
A lányok szexhez jóval könnyebben jutnak (ez inkább nekünk férfiaknak lenne csak magában jó, már ha), normális kapcsolatot viszont mindenkinek nehéz kialakítani, ahogy látom.
2017. jan. 12. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

nagyon nehéz...

persze, szexre könnyebb találni embert (bár azt is inkább éjszaka, buliban, bárokban) de (JÓ) kapcsolatra iszonyat nehéz. pont tegnap beszéltem egy lánnyal aki szintén nem tudja hogy/hol kéne ismerkedni. mert az, hogy a lányokhoz úton-útfélen odamennek az emberek, nem igaz. :D minket sem ostromol egyszerre 5-10 pasi, mázlink van, ha évente 1 pasi van aki tényleg szeretne valamit és mer is kezdeményezni.

2017. jan. 12. 10:44
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

#5: Sosem értettem ezt az évente 1-2 pasis dolgot. Miért jó ezt mondani? :D Egy csomó lány ismerősöm is látványosan szeret panaszkodni, hogy senki sem próbálkozik és nincs egy jelentkező sem. Rendszerint ilyenkor megkérem őket, hogy nézzünk rá facebookon a bejövő üzeneteikre: És mit látok minden egyes alkalommal? :D Hogy volt az elmúlt hónapban minimum 1-2 srác, aki próbált ismerkedni.

Ráadásul egy csomó így panaszkodó lány ismerősöm még azt is elfelejti, hogy előtte 2 nappal azt újságolták, hogy próbálkoztak be náluk.

2017. jan. 12. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz, mármint ha komoly kapcsolatot akarsz.

Elsősorban szerencsén múlik. Hiába nézel ki jól, hiába van meg mindened, hiába vagy normális, intelligens, rendes stb., ha nem találkozol azzal a személlyel ,akivel kölcsönösen szeretitek egymást és egy hullámhosszon vagytok, akkor a fene megette az egészet. Én eddig mindig ilyen helyzetekbe kerültem, vagy a lány akart többet, de én nem, vagy én akartam többet, de a lány nem. Ha tényleg egy komoly kapcsolatot akar az ember, akkor olyannal nem fog összejönni, aki iránt nem érez úgy(legalábbis normál esetben).

2017. jan. 12. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Valaki mondja már el, miért nehéz manapság ismerkedni...
2017. jan. 12. 11:20
 9/15 anonim ***** válasza:
#8: Akkor nehéz, ha nincs valakiben valami megnyerő. Egy szegény és ronda srác, nem igazán tud mit csinálni.
2017. jan. 12. 11:25
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem jó ezt mondani, de ez az igazság. :D Nem tudom hogy néznek ki a barátnőid, lehet ők szebbek, vagy megfelelnek a mostani 'divatnak' ami a nők kinézetét illeti, de se nálam, se a barátnőimnél nem szoktak olyan bejövő üzenetek lenni hogy pasik ismerkedni akarnának. Persze, ha regisztrálunk társkeresőre/tinderre akkor írnak pasik, naponta kb 5 is, de ők se mind kapcsolatra valóak.

Nem tudom felfogni, ezt hogy nem értitek meg :D

2017. jan. 12. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!