Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz a 20-25 éveseknek ismerkednie a mai világban?

kedves utsó:
"nem kapcsolatra valóak"
az a baj, hogy ezt legtöbbször 1 fénykép alapján eldöntitek és ennyi.
De ha facebookon írok tök ismeretlenül, akkor jobb a helyzet?
Sokszor még az adatlapot se nézitek meg, hogy egyáltalán kitöltötte e rendesen.
Nem fennhánytorgatás, csak mivel te panaszkodsz, hát én is panaszkodok :D
26/F

Nem, nem kép alapján döntöm el. :D
Most voltam pár napig regisztrálva egy társkeresőre, igaz, hogy volt napi 5-10 levelem, de annak ellenére hogy ki volt írva, hogy 25-28 éves korosztály érdekel, rengeteg 30+, 40+, 50+os pasi írt. Remélem azért ezt nem kell megindokolnom, miért nem reagáltam nekik :)
Akire azt mondom, hogy nem kapcsolatra való az rendszerint a 3-4. üzenet után találkozót kér (és nem hosszú üzenetekre kell gondolni, hanem a tök felszínes mit dolgozol, hol laksz dolgokra) vagy alapból úgy kezdi hogy laza kapcsolatot keres stb.
Az írás egyébként nagyon sokat elárul az emberről. Ha valaki olyan levelet ír, hogy a stílusától rögtön kiráz a hideg/tele van helyesírási hibákkal, annak se valószínű, hogy válaszolok, mert időpazarlásnak érezném. Na, én ilyen fura vagyok hogy szeretnék rendesen, sokat kommunikálni a barátommal, nem csak napi 5-10 percet ahogy manapság divat, ehhez viszont az kell hogy ne rázzon ki tőle a hideg. :)
Facebookon írt egy volt barátom először. :) Mondjuk ott legalább volt közös ismerős... De fb-n is lehetne írni, ha az ember normális. Csak az a baj, hogy ha bejelöl mondjuk ismerősnek is, látja mikor vagyok fent, és a pasik szeretnek hisztizni ha valaki egyéb elfoglaltság miatt nem válaszol 5 perc múlva, főleg, ha épp látta az üzenetet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Amíg a legtöbb férfi ilyen, addig nekünk, normális férfiaknak szerencsére nem olyan nehéz az ismerkedés. :)

Nagyon sok függ a körülményektől.
Nézzünk két kisarkított példát Magyarországon!
1) Adva van Józsi. 20 éves, 165 cm körüli magasságú srác, nem túl jóképű, picit vékonyka, öltözködése nem túl előnyös. 14 éves korától egy fiúkkal teli szakmunkásképzőben tanult villanyszerelőnek. Ezt követően 18 évesen dolgozni kezdett, egy olyan munkahelyen, ahol 12 órákat dolgozik, és minden munkatársa férfi, sokszor nála idősebbek. Szabadideje nem sok van emiatt, ekkor is főleg pihenéssel tölti idejét, édesanyjával él, testvérével egy szobában, így a sajnos olykor-olykor nagy nehezen összehozott randik (már ha vannak) sem végződhetnek úgy, hogy felviszi a csajt a lakásba filmezni.
2) Adva van Dani. Szintén 20 éves, 190 cm magas, jóképű, vállas, kisportolt testalkatú. A sikeres érettségi után egyetemre ment, egy versenyképes és divatos szakra, ahol a szaktársak 70%-a dekoratív 20 év körüli csajszi. Velük él egy kollégiumban, ahol heti több alkalommal vannak bulik, a csajok ilyenkor szeretnek becsiccsenteni. Dani nagyon sok lánynak bejön közülük, ők ráadásul szinglik és ha iszogatnak, sokkal könnyebben kaphatók. Dani szobatársa nem túl gyakran van ott a koliban, mivel dolgozik, vagy a barátnőjénél alszik, így Daninak minden buli után ott az üres szoba, ahova viheti a csajt "aludni".
Kérdés: Józsinak vagy Daninak könnyebb az ismerkedés? :)

Szerintem nagyon nehéz.
Szexre könnyű, kiteszem a labam egy random este es nagy eséllyel vihetek haza valamit.
Csakhogy nem erre vágyom. Na és arra nagyon nehez. Ha a random este megismerek valakit es mondjuk nem az lesz a vége, akkor ha adunk elérhetőséget, eselyes, hogy akkor sem lesz semmi. Így a kocsma meg a buli kiesik.
Marad a net. Ahol egy olyan sraccal aki nagyon tetszik, nehez le szervezni egy randit, hogy az ne legyen lemondva stb. Aztan ha sikerul is, nem biztos, hogy van folytatás.
Na és akkor mi marad? Kb semmi
Szóval igen NAGYON NEHEZ!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!