Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van-e ingyenes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e ingyenes társkereső 18-22 éveseknek?

Figyelt kérdés
sziasztok, még soha nem voltam senkivel, egyszer régen 16 éves koromban csókolóztam egy fiúval, de szeretnék újra ismerkedni, 19/L. Előre is köszi ha valaki tud egy jó társkeresőt, a Love.hu-fizetős, nekem ingyenes kellene:(
2015. jan. 24. 15:30
 1/9 anonim ***** válasza:
itt vagyok ... :)
2015. jan. 24. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
randiface, szivkuldi
2015. jan. 24. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
am tinder
2015. jan. 24. 15:32
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a leveleket, 15:32-kor egyszerre 3 levelet kaptam! köszönöm tényleg, de nem itt szeretnék ismerkedni.
2015. jan. 24. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt miért nem szeretnél ismerkedni?
2015. jan. 24. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
próbáld ki a tindert! nem weboldal, mobil app! elég jól működik. nagy előnye a sima társkeresővel szemben, hogy csak azzal kell, sőt lehet beszélned, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak. míg ha csinálsz egy profilt egy sima társkeresőn mindenféle barom fog írogatni.
2015. jan. 25. 02:40
 7/9 anonim ***** válasza:
kupak.hu
2015. jan. 25. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:

hotdog.hu, infovip.hu (itt jelszavad ne felejtsd, mert nem működik az új :D ). Többit felsorolták az előtem lévők.

De javaslom, elsőnek a környékeden nézz szét, ne rögtön az internetre rohanj!

2015. febr. 28. 04:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) még mindig aktuális a válasz... Tinderen fentvoltam, de.. Nem igazán akarnak komoly kapcsolatot :( amiket írtál.. Legalább ott igen?
2015. febr. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!