Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jók a társkereső oldalak, ha nem ismerkedésre?
Csak arra jók, hogy sérült emberekkel társalogj, rosszabb esetben összegyere velük.
Én kizárólag trollkodásra használom őket :3
a felesleges pénzed a bankszámládról átutald az ilyen oldal tulajainak :D én 3-on voltam regelve több levelet írtam 0 válasz :D
itt első este (nem társkeresési célból jöttem), 3 tök rendes lánnyal leveleztem :)
szóval az ottani lányok nem tudom mit akarnak...
itt meg tök jókat lehet beszélgetni :)
Társkeresőkön eleve vannak olyan kamu profilok, melyek annyit csinálnak hogy megnézik az adatlapod, és bejelölik kedvencnek. Te annyit látsz hogy van egy tök jó csaj aki bejelölt kedvencnek, de az adatlapját előfizetés híján nem tudod megnézni.
Persze lehet hogy nem kamu a profil, csak véletlen egybeesés ;)
Sajnos tényleg csak sokan egó növelés miatt regelnek ilyen helyekre (főleg a csajok.)
Én fent vagyok egyen,de ott is tele van fiatal 18-20 éves komolytalan csajokkal az oldal,akik azt sem tudják igazán mit akarnak.Kb két hetente felmegyek egyszer és ennyi.
Mondjuk azt azért hozzátenném,hogy nekem egyik leghosszabb kapcsolatom,ami másfél évig tartott az társkeresőn jött össze,ráadásul pont úgy,hogy a csaj írt rám,randiztunk aztán össze is jöttünk és jó ideig jártunk is.Szimpatikus voltam neki.
Szóval előfordulhat az is,hogy esetleg ott ismered meg az igazit,de azért az ritka,mint a fehér holló...
Ja és még valami,azért facebookban se reménykedj,hogy ott megtalálod az igazit,mert az még nagyobb gagyiság,mint a társkeresők.Inkább élőben kell keresni,kicsit nehezebb,de jobban megéri,főleg úgy,ha nem a világ másik végén lakik a csaj,mert a netes társkeresésben általában majdnem mindig az jön elő,hogy túl messze lakik tőled az,aki talán normális és hozzád illő lenne...
Egónövelés, esetleg beszélgetés, és lehet még adatlopás is.
No meg olyan is van, aki tényleg ismerkedni szeretne, de ott meg magasak szoktak lenni az igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!