Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire jók a társkereső oldalak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jók a társkereső oldalak, ha nem ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkereső oldalra, mert kíváncsi voltam milyen fajta csajszik vannak ott, és találtam is párat, de akármelyiknek írok levelet, soha nem válaszolnak.. pedig szerintem nem vagyok egy ronda srác..de miért van ez hogy nem akarnak válaszolni, elvégre ők is azért regisztráltak,hogy párt találjanak maguknak..

2015. jan. 6. 10:05
1 2
 11/13 TTP80 ***** válasza:
100%

Arra jók barátom, hogy a maradék önbizalmad is elvegyék...másra nem. Ha nagyon türelmes vagy és személyre szóló levelet írsz, legalább háromszázat, talán összejön egy-két személyes találkozó. Olyan ez, mint az álláskeresés, rengeteg önéletrajzot küldesz el, aztán pár darabra reagálnak. Kegyetlen, de a nagy számok törvénye jellemző, a választék meg, hogy mondjam, nem a legjobb...rengeteg időt elvesz az ember életéből, hatásfoka minimális. A lányoknak egyszerűbb dolguk van, válogathatnak.

Ha rám hallgatsz hagyod a fenébe a netes társkeresőt és járj nyitott szemmel, ne erőltesd az ismerkedést, iratkozz be valamilyen táncra, vagy olyan helyre menj, ami fekszik az érdeklődési körödnek, majd csak jön az a személy, akit keresel. Hajrá. Én jártam salsára, nagyon jól éreztem magam, sok aranyos, csendesebb lány volt, sajnos közbejött az új munkahely és a délutáni műszak, így abba kellett hagynom...

2015. jan. 8. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Vannak lehetőségek - csak foglalkozni kell vele.

Mivel inkább a friss adatlap a nyerő, és eleve az van szem előtt, sokan csinálják (inkább nők), hogy havonta újraregisztrálnak.

2015. jan. 8. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmire. Csak idővesztegetés. Én épp most unregisztráltam az utolsóról.
2015. febr. 28. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!