Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jók a társkereső oldalak, ha nem ismerkedésre?
Arra jók barátom, hogy a maradék önbizalmad is elvegyék...másra nem. Ha nagyon türelmes vagy és személyre szóló levelet írsz, legalább háromszázat, talán összejön egy-két személyes találkozó. Olyan ez, mint az álláskeresés, rengeteg önéletrajzot küldesz el, aztán pár darabra reagálnak. Kegyetlen, de a nagy számok törvénye jellemző, a választék meg, hogy mondjam, nem a legjobb...rengeteg időt elvesz az ember életéből, hatásfoka minimális. A lányoknak egyszerűbb dolguk van, válogathatnak.
Ha rám hallgatsz hagyod a fenébe a netes társkeresőt és járj nyitott szemmel, ne erőltesd az ismerkedést, iratkozz be valamilyen táncra, vagy olyan helyre menj, ami fekszik az érdeklődési körödnek, majd csak jön az a személy, akit keresel. Hajrá. Én jártam salsára, nagyon jól éreztem magam, sok aranyos, csendesebb lány volt, sajnos közbejött az új munkahely és a délutáni műszak, így abba kellett hagynom...
Vannak lehetőségek - csak foglalkozni kell vele.
Mivel inkább a friss adatlap a nyerő, és eleve az van szem előtt, sokan csinálják (inkább nők), hogy havonta újraregisztrálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!