Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagy csalódás után körülbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagy csalódás után körülbelül mennyi időnek kellett eltelnie, amíg esélyt tudtál adni valaki másnak?

Figyelt kérdés

2017. aug. 16. 00:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen csalódás.

A megcsalásba bele se merek gondolni,mert tartok magamtól,férfi vagyok amúgy.

Milyen csalódás?

2017. aug. 16. 00:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Olyan kapcsolat, ami után úgy érzed, hogy csúnyán kihasználtak és olyan jól csinálták, hogy későn esett le, hogy mekkora balek vagy.
2017. aug. 16. 00:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen mélyen érintett meg és mennyire voltam szerelmes.
2017. aug. 16. 01:03
 4/12 anonim ***** válasza:

egy új partner mindenképpen,ha kell,erőltesd magadra,először nekem pl nem volt energiám erre,de muszáj,mert később jobb lesz

ha nő vagy,könnyebben megy

ha férfi,akkor...nem tudom,ismerkedj

2017. aug. 16. 01:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Attol is fugg mennyi ideig voltatok egyutt.

Nekem ferfikent, volt olyan hogy 1 ev utan, azonnal tudtam eselyt adni mas nonek. Volt olyan is 3 ev kapcsolat utan, 2 ev volt mire egyaltalan kozel engedtem egy not magamhoz...aztan megint csalodtam, aztan megint nyalogattam a sebeim 2 evig. En hulye ven idiota.

Nem bezarkozni es vigaszkapcsolat kell csak feldolgozni a veszteseget es tovabblepni. (nekem 10 evembe es par parkapcsolatba telt erre rajonni)

2017. aug. 16. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudjákolyan jól csinálni, az ember hamar sejteni kezdi hogy valami nem stimmel, csak reménykedik.
2017. aug. 16. 01:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem kellett 2 èv, mire magamhoz tèrtem. Lemondta az esküvőnket a tudtom nèlkül. Mit ne mondjak... nem voltam boldog. Èn vagyok a női fèl.
2017. aug. 16. 06:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Az effajta dolgokon én hamar túllépek. Néhány nap, max. 1-2 hét, és gyakorlatilag készen állok egy új kapcsolatra. Nem érdemes egy csalódás, egy számodra értéktelenné vált ember miatt túl sokat nyüszögni. A saját értékes idődet pocsékolod el vele...
2017. aug. 16. 07:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálam nagyon változó.Nem mindegy hogyan történt a szakítás.Aki például azt mondta vége,eltűnt,nem tudtam vele utána beszélni,nem lett normálisan lezárva,ott kb. kellett 1év.Aztán voltak olyanok,hogy lezártuk,de továbbra is beszéltünk,mivel megszoktuk a minden napos telefont előtte,az sokkal jobb volt,mert szépen lassan lecsengett,mindketten találtunk mást,és eljutottunk egy baráti szintre,nem maradt egyikünkben sem tüske,nem voltunk féltékenyek.Mostani szakításomnál megint más lesz,mert elterveztünk sok mindent a jövőre nézve véglegesen,ebből sokkal nehezebb lesz érzelmileg kikeverednem,mivel sok mindent meg se tudunk beszélni,így azt gondolom talán jövő karácsonyra rendben leszek úgy hogy ne gondoljak negatívan rá,de ez lerövidülhet,mert már most azt nézem kivel tudnék valamit esetleg kezdeni,és ha vannak új élmények,gyorsabb lesz az érzelmi elválás.
2017. aug. 16. 08:33
 10/12 anonim válasza:
5-10 percbe azért beletelik egy mély katarzist kiheverni..
2017. aug. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!