Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti elvárjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elvárjátok, hogy csak a férfi fizessen első randin vagy jobban örültök, ha közösbe megy?

Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 22:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Több mint 7 éve nem randiztam màr. Amikor még megtettem, mindig felajànlottam első randin is a pasinak hogy fizetem a rèszem. A legtöbben mondtàk, hogy ne vicceljek, ők a fèrfiak , meg hogy ők hívtak meg, de volt aki elfogadta. Amúgy sosem volt rèszemről elvàràs de ettől még jól esett. Egyszer olyan is volt, hogy egyedül én fizettem, a pasinak eszébe sem jutott utólag odaadni a részét, se felajànlani. Következő randin ő fizetett. A harmadik randin nem volt pénzes a program, utàna viszont nem talàlkoztunk többet, nem működött egyikünk részéről sem a dolog.
2017. aug. 16. 00:54
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Igen elvárom. Hisz mégiscsak ő férfi, ő hívott el randira. Azonban, eléggé taplóságnak tartanám, ha első randin benyögné, hogy akkor fizetsd ki a részedet.

Nem kötelező olyan randit szervezni, ahol fizetni is kell.

A többi randikor pedig megegyezés tárgyat képezi.

2017. aug. 16. 05:57
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Ne azért fizessen, mert ő a férfi, hanem azért, mert ő hívott randira. Ha én hívom, én fizetek.
2017. aug. 16. 06:59
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván nem várom el(ez nagyon erős kifejezés), de ha még erre se képes és ettől tart anyagiasnak egy "férfi",akkor egyértelmű, hogy a kapcsolatunkhoz se állna jobban,szóval nem lenne folytatás. Volt ilyen,de szerencsére a többség lovagias volt,a mostani párom pedig azóta is a tenyerén hordoz. Nem azért,mert anyagias vagyok,hanem mert figyelmes és szeret ilyen apróságokkal kedveskedni,akárcsak én neki.

20l

2017. aug. 16. 08:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát ha azért akarna fizetni, mert ő a férfi, akkor nem egymásnak lettünk kitalálva. Akkor nekem is kell dolgokat csinálni, mert nő vagyok. Az meg nem tetszik.
2017. aug. 16. 08:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok férfinek még mindig nem világos.

Ha valakit elhívsz egy rendezvényre,vendéglőbe randizni, akkor előtte terepszemlét tartasz, megnézed az árakat, kalkulálsz egy összeggel, vagyis felkészülsz a várható kiadásokra. A lánynak fogalma sincs milyen helyre viszed, milyen kiadásokkal kell számolnia, vagyis ha a randi előtt nem állapodtok meg a költségek elosztásában, akkor a randi kezdeményezőjének illik fizetni a költségeket. Ami a fogyasztást illeti, egy lánynak is illik betartani egy íratlan szabályt, ha a legdrágább italt vagy ételt válassza és saját maga rendel(nem beszéli meg a partnerrel), akkor azt neki kell fizetnie, mert az már a saját döntése volt.

Még ifjú koromban volt egy ilyen randim egy szórakozóhelyen, kb 2 órát voltunk ott és vagy 20000ft számlát koktélozgatott össze a leányzó, mert meg sem nézte az itallapot csak rendelt. Nem volt nálam annyi pénz, ciki volt.

2017. aug. 16. 08:52
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom el, hogy fizesse, de jólesne. Legalább az első randin. Utána már simán fizetek mindent közösben vagy felváltva. Tehát nem pénzleső vagyok, de a gesztus számít (az, hogy aki meghív, az fizet, meg hogy szeretne annyira, hogy ne garasoskodjon egy árva kólán).
2017. aug. 16. 09:58
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Mivel szinte mindig a pasik hívnak el engem randira nem fordítva, így igen, elvárom, hogy ő fizessen.

Vigyen olyan helyre, amit megengedhet magának. Ha egy pohár kólára, akkor arra, de ne én fizessek már azért, hogy ő megismerhessen engem.

2017. aug. 16. 11:46
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
Milyen érdekes. A nők egy része csak akkor hirdeti az egyenjogúsàgot ha nekik kènyelmes. Attól, hogy a férfi hív el, még lehet felesben fizetni. Aki nem ajànlja fel az bizony elvàrja hogy a màsik fizessen . Ez meg elég smucig dolog. Még ha csak egy kólàról is van szó...a randi azért van, hogy egymàst megismerjük, nem azért hogy az egyik megismerje a màsikat. Ha az egyik fél nem akarja, nem kötelező.
2017. aug. 16. 13:01
 20/25 A kérdező kommentje:
És mi van, ha nem hívom el hanem egyszerűen csak találkozunk? Ez nem lenne korrektebb és egyenlőbb?
2017. aug. 16. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!