Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elvárjátok, hogy csak a férfi fizessen első randin vagy jobban örültök, ha közösbe megy?
Igen elvárom. Hisz mégiscsak ő férfi, ő hívott el randira. Azonban, eléggé taplóságnak tartanám, ha első randin benyögné, hogy akkor fizetsd ki a részedet.
Nem kötelező olyan randit szervezni, ahol fizetni is kell.
A többi randikor pedig megegyezés tárgyat képezi.
Nyilván nem várom el(ez nagyon erős kifejezés), de ha még erre se képes és ettől tart anyagiasnak egy "férfi",akkor egyértelmű, hogy a kapcsolatunkhoz se állna jobban,szóval nem lenne folytatás. Volt ilyen,de szerencsére a többség lovagias volt,a mostani párom pedig azóta is a tenyerén hordoz. Nem azért,mert anyagias vagyok,hanem mert figyelmes és szeret ilyen apróságokkal kedveskedni,akárcsak én neki.
20l
Ez sok férfinek még mindig nem világos.
Ha valakit elhívsz egy rendezvényre,vendéglőbe randizni, akkor előtte terepszemlét tartasz, megnézed az árakat, kalkulálsz egy összeggel, vagyis felkészülsz a várható kiadásokra. A lánynak fogalma sincs milyen helyre viszed, milyen kiadásokkal kell számolnia, vagyis ha a randi előtt nem állapodtok meg a költségek elosztásában, akkor a randi kezdeményezőjének illik fizetni a költségeket. Ami a fogyasztást illeti, egy lánynak is illik betartani egy íratlan szabályt, ha a legdrágább italt vagy ételt válassza és saját maga rendel(nem beszéli meg a partnerrel), akkor azt neki kell fizetnie, mert az már a saját döntése volt.
Még ifjú koromban volt egy ilyen randim egy szórakozóhelyen, kb 2 órát voltunk ott és vagy 20000ft számlát koktélozgatott össze a leányzó, mert meg sem nézte az itallapot csak rendelt. Nem volt nálam annyi pénz, ciki volt.
Mivel szinte mindig a pasik hívnak el engem randira nem fordítva, így igen, elvárom, hogy ő fizessen.
Vigyen olyan helyre, amit megengedhet magának. Ha egy pohár kólára, akkor arra, de ne én fizessek már azért, hogy ő megismerhessen engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!