Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok csókolózni az első randin? Mindig a férfi kezdeményezte?
Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok nle. Köszönöm. 22N2017. júl. 12. 17:04
2/8 anonim válasza:
Volt ilyen, azt a nő kezdeményezte. (utána átcseszett nem kicsit)
31/F
3/8 anonim válasza:
Nem mivel nem is randizom.
Csak egy átlagos szűz 21 éves GYK-s srác vagyok.
5/8 Diavolino44 válasza:
#3 ment a zold kez az onkritikara. ;)
A ferfinak kell, kezdemenyezni, nem irott szabaly, de az esetek nagy reszeben ez van, mint a szexnel sem a csaj mondja, hogy most dugjmeg, mert kivanom a testedet.
6/8 anonim válasza:
Én az utóbbi kb 2 évben (mióta véget ért az utóbbi komoly kapcsolatom) azt tapasztalom, hogy igen, a pasik gyakran csókolnak első randin és nekem kivétel nélkül mindegyik korai volt. Nem is lett egyikből sem semmi. Ha valaki elhív, az legyen már annyira türelmes, hogy megvárja mikor meglesz a szükséges romantikus pillanat a csókhoz. Ez persze lehet első randin is,ha megvan a szikra, de sok esetben csak második-harmadik randira sikerül közösen úgy feloldódni, hogy az meghitt és mindkét fél részéről kívánt csók legyen. Ne csak nyelvdugdosás hanem csók. :) Szerintem :)
7/8 anonim válasza:
Első randim soha.
Legkorábban a másodikon, de inkább a harmadikon, néha utána. Nekem életemben ha egyszer kezdeményezte nô az első csókot.
8/8 anonim válasza:
Persze. A párommal elég heves csókolózásba merült a dolog. :D Azóta is ezen röhögünk ha felhozódik a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!