Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi előtti utolsó percekben már ti sem tudtok mit kezdeni magatokkal?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor fel alá járkálok mert nem akarok se túl későn se túl korán elindulni, ezerszer megnézem magam a tükörben hogy biztos jó-e aza ruha amit felvettem, pedig alapból ha elmegyek vhova egyszer belenézek aztán kész mehetünk...de ilyenkor xD már sokszor kiröhögöm magam :D
Most is már be vagyok sózva hogy mindjárt mennem kell:)
Ti is így vagytok vele??:D
2010. máj. 24. 15:35
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm kérdésed nagyon jól sikerült, teljesen egy hullámhosszon voltunk és a végén még csók is elcsattant pedig első randin sosem szoktam :D
de hát kivétel erősíti a szabályt :)
2010. máj. 25. 20:37
12/13 anonim válasza:
én nekifogok 2 orával azelött kezdek készűlni mivel göndör hosszu hajam van és 1 ora kell mig eldöntöm h mitcsináljak vele s akko smink s minden :D :D...s akko legalább 3-szor átöltözök ha nem többszor és általába miko indulnék el akko kapok valamit ami nincs rendbe s akko villámgyorsan probálok készlenni....ez idő alatt a szivem szökik ki a hejéről :D:D:D az uton pedig gyomoridegem szokott lenni mig meglátom h jőn velem szembe :D:D:D:D
13/13 anonim válasza:
eéső válaszoló vagyok :D
és most szombaton voltam randizni és vagy 20 szor tükörbe néztem XD csináltam képet magamról h biztos minden jól áll :D meg kb 10 percig fel alá járkáltam a lakásban XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!