Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randi előtti utolsó percekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi előtti utolsó percekben már ti sem tudtok mit kezdeni magatokkal?

Figyelt kérdés

Én ilyenkor fel alá járkálok mert nem akarok se túl későn se túl korán elindulni, ezerszer megnézem magam a tükörben hogy biztos jó-e aza ruha amit felvettem, pedig alapból ha elmegyek vhova egyszer belenézek aztán kész mehetünk...de ilyenkor xD már sokszor kiröhögöm magam :D

Most is már be vagyok sózva hogy mindjárt mennem kell:)

Ti is így vagytok vele??:D

2010. máj. 24. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
igen általában :D
2010. máj. 24. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
igen:D
2010. máj. 24. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális állapot, más is így van ezzel. Én úgy próbáltam ezt az időt eltölteni, hogy zenehallgatás közben olvastam is valami jó regényt. A végén legtöbbször még el is késtem, ha belefelejtkeztem a könyvembe!
2010. máj. 24. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen!

:D

2010. máj. 24. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én randi előtt mindig 2-3 órával hamarabb készen vagyok. :D Aztán abban a két órában fel-alá járkálok, 1000x ellenőrzöm magam a tükörben, 6x fogatmosok, a többi időt meg azzal töltöm, hogy újfent járkálok, és próbálok lenyugodni. :D
2010. máj. 24. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
áhh lofa.szt. én mindenhonnan kések ezért még az utolsó utáni perc
2010. máj. 24. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

áhh lofa.szt. én mindenhonnan kések ezért még az utolsó utáni percekben is kapkodok :D egyszerűen képtelen vagyok elkészülni időben, még akkoris ha négy órával azelőtt kezdek el készülni, mert mindig találok magamon valamit amit még lehet javítani :D emlékszem amikor utoljára voltam első randin négyszer öltöztem át, kétszer csináltam meg újra a sminkem, háromszor vátoztattam meg a frizurám stb. az izgulás minden időmet lefoglalja, de olyan jóérzés, amikor a randi végén mindenek megvan az eredménye ;)

16/L

2010. máj. 24. 16:01
 8/13 anonim ***** válasza:

én nem, akkor kezdek el cseppet izgulni mikor már látom a kiszemeltet közeledni/ én közeledek felé :D, olyankor mindig nézem a cuccomat h jólvok e. :D

17/F

2010. máj. 24. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem kapkodva készülök el és nem kell rohanni és van még időm, akkor se szoktam ilyesmit... már nincs ilyen első randi feelingem.
2010. máj. 24. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült? ^^
2010. máj. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!