Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki minden szempontból ideális számotokra, de kiderülne, hogy hidegen hagyják a társadalmi egyenlőtlenségek?

Figyelt kérdés
Tehát magasról szarik a szegényekre, hidegen hagyják a menekültek, meg úgy ámblokk az összes szegény sorsú ember. Baja nincsen velük,de nem érdeklik őt az efféle a problémák, csak a saját szeretteinek, barátainak a sorsával foglalkozik, akik ezen a körön kívül esnek, azokról nem igazán vesz tudomást.
2017. aug. 13. 19:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak simán egy flegma f a s z, aki egyébként a szeretteivel törődik, pl. az autista testvérével sokat foglalkozik, odaadó a családtagjaival, de nem egy hős típus, aki a vállára venné a világ problémáit.
2017. aug. 13. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi ezzel a probléma? Főleg ha minden szempontból ideális.
2017. aug. 13. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
És ez miért baj? Nem lehet mindenki Bruce Willis meg Teréz anya.
2017. aug. 13. 19:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Nemtom, sok olyan lánnyal találkozom, akik nagyon a szívükön viselik a társadalmi egyenlőtlenségeket.
2017. aug. 13. 19:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd, én úgy vagyok vele, hogy ami engem is érint, azzal foglalkozom, és amit megosztásra érdemesnek ítélek meg, mert látom értelmét, azt továbbosztom.

Pl. most egy kolléganőmék nyaralásuk során összefutottak egy gazdátlan, megviselt állapotú kutyával, és ezt közzé tették, hátha valaki tud segíteni rajta, van ismerőse arrafelé, aki tud segíteni, stb. Ezt megosztottam, de pl. egy kismillió követőtáborral rendelkező szervezet hasonló posztjait nem osztom meg, mert azokat elég sokan látják enélkül is.

Aztán egy másik példa, én azért figyelem az ilyen megosztásokat, van, aminek utána is nézek, így pl. felismerem a sokszor visszatérőket is, vagy ami csalás. Volt, hogy én szóltam ismerősnek, aki megosztott ilyet (mert nem ismerte az eredetit), hogy már nem aktuális, vagy hogy ne dőljön be, mert átverés.

Segítek adóm 1%-ával madaras szervezetet, mert én a háziállatok közül a madarakat kedvelem legjobban, van nekem is, és madárdokiból kevés van, próbálom segíteni a többi madarast a tapasztalataimmal, vagy ha valakinek elszökött a tollasa, akkor megosztom olyan helyen, ahol értelmét látom, hogy esetleg megtalálják, be tudják fogni.

De nem vagyok segélyszervezet, és csak addig segítek másoknak (ez a rokonságra is vonatkozik), amíg ezzel nem élnek vissza. Amint azt látom, hogy ki akarnak használni, nem segítek többet.

2017. aug. 13. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert én sem gondolkozom nagyon másféleképpen... max. sajnálok egy-két ilyen embert, de nem vagyok terézanya típus sem.
2017. szept. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!