Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távol vagyunk mégis hiányzom?
Van egy srác, akivel kétszer randiztunk. (Szerintem) jól sült el minden, ő is ezt mondta.
Aztán a harmadik találkán elvileg lett volna szex. Én 15 km-t utaztam a találkáért, ő 52-t.
Már az elején tudta, hogy milyen messze vagyunk. Sajna autó, jogsi nincs egyik részről sem.
A harmadik tali előtt mondta, hogy nincs pénze lejönni. Ez volt 2 hete. Ma a haverjaival ment nyaralni kb. 100 kilométerre onnan, ahol lakik, szóval benzinpénz, belépők a koncertekre, plusz amit esznek a 3 nap alatt. De miattam nem volt 2500 Ft-ja (oda-visszaút).
És el sem vártam, hogy folyamatosan ő utazzon, én rákérdeztem többször, hogy mikor mehetek hozzá, de érdemleges választ nem adott. A szex is egy hotelben lett volna.
Pár napja viszont írt (előtte napokig nem kerestem, nem igen írtam neki,egy-egy szavakkal válaszoltam, aztán ő sem írt pár nappal ezelőttig), akkor annyit mondott, hogy hiányzom neki. Mire én felhoztam, hogy ő koptatott le a távolsággal, annyit mondott, hogy attól, hogy távol vagyunk, még hiányozhatok neki.
Lányok ti érdemben erre mit reagálnátok? 22n,25F
Annyit, hogy felejtős, ennyi, nem foglalkoznék többet a sráccal.
Te is tedd ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!