Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva, mégis miért érezhetek így?
Figyelt kérdés
Mostanában folyton kétes érzések vannak bennem párkapcsolat szempontjából. Jelenleg nincs senkim és kialakulóban sincs semmi és elég sokszor rám tör az érzés, hogy ha mondjuk a városban vagy a környezetemben párocskákat látok, hogy de jó lenne ha nekem is lenne valakim, meg hiányzik a kapcsolat eleji izgalom is mikor egyre jobban megismered a másikat. Ellenben sokszor érzem azt is, hogy egész jól meg vagyok így egyedül és hogyha jobban elgondolkodom a dolgokon furcsa lenne, ha egy komoly párkapcsolatban lennék. Elég rég éreztem azt, hogy fontos vagyok valakinek úgy igazán és hogy minden percét velem töltené ha tehetné és valahogy azt érzem, ha jönne egy ilyen nem tudnék vele mit kezdeni, pedig régen nagyon is volt igényem rá és főként ezt hiányoltam az utóbbi kapcsolataimban. Vajon miért érezhetek így? Ha megismerkedem valakivel ez fog majd változni?2017. júl. 9. 17:22
1/3 anonim válasza:
Ha szerelmes leszel, akkor ugyse problemazol ilyeneken. Ha igazan szereted, akkor ugyis vele akarod leelni az eleted meg stb, tudod ugyis. Nem maradsz igy, nyugi :D
2/3 anonim válasza:
Az érzés a nyár miatt van,sokkal nyitottabbak vagyunk egy kapcsolat kialakítására.
Tehát ezért érzed magad így.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem az a kérdés, hogy miért vágyom rá, ez úgy gondolom természetes, azt nem értem, hogy ez az ellenérzés mitől lehet bennem ezzel kapcsolatban :)
2017. júl. 9. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!