Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek van olyan, hogy alapvetően bátrak, közvetlenek, beszédesek vagytok, randikon mégis izgultok?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat tudok beszélni, imádok emberekkel lenni, társas lény vagyok, bátor vagyok, mégis rohadtul izgulok a randik előtt :D És sajnos randikon se beszélek annyit, mint szoktam, mert izgulok.

Veletek is ez van?

2017. júl. 3. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem pont fordítva. Társaságban szótlan vagyok, de ha valakivel csak ketten vagyunk (akár randi, akár nem), akkor nagyon meg tudok nyílni, és magas is meglepődök, hogy milyen közvetlen vagyok. 23/F
2017. júl. 3. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok mint az első hozzászóló, társaságban nem szeretek beszélgetni legalábbis sokat nem, randin viszont igen. Szerintem ne görcsölj. Randin jól kell érezni magad, nem egy vizsga.
2017. júl. 4. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Randin én is nagyon izgulok, néha gyomorgörcsöm is van, így általában én sem vagyok az a túl beszédes típus.

Normál esetben extrovertált, beszédes, kommunikatív személynek definiálom magam.

2017. júl. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!