Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ugye ez nem azt jelenti, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
14/l vagyok, és az egyik osztálytársam, aki amúgy mindenkivel tök kedves, szóval majdnem minden lányhoz oda szokott menni, és beszélgetni, ezért mondjuk néha cikizik is. Amúgy tök jó fej. És nemrég elkérte az msn címemet. Amúgy végigkérdezgettem pár embert, és mind azt mondta, hogy neki nincs fent msn-en. De nem élőben kérte el, azt valahogy nem tartanám furának, hanem csak ezért írt nekem.
Mondjuk ahogy ezt leírtam tényleg nem tűnik semmi extrának, de valahogy akkor is bennem van ez az érzés, hogy talán mégis.
2010. máj. 24. 11:26
1/3 anonim válasza:
Hát te bolond vagy,de lehet,hogy tetszel neki. Még nagyon gyerekek vagytok.
2/3 anonim válasza:
Ha tök jó fej, és mindenkivel kedves, akkor miért lenne gáz ha közeledne feléd? :D
Amúgy nem biztos hogy "azért" kérte el az msn címedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!