Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallottam egy olyan fiunak, akinek meg soha nem volt baratnoje, de o mar majdnem 5 hete nem valaszolt, ez egyertelmuen azt jelenti, hogy nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 16:17
2/7 Pj0tr válasza:
Nem írtál semmit se magadról se a körülményekről, de az tuti, hogy türelmes vagy...
3/7 A kérdező kommentje:
Majdnem 2 eve ismerjuk egymast. Mindig joba voltunk, beszeltunk MSN-en. Masfel evvel ezelott pedig voltunk egy kirandulason ott olelgetett meg puszilgatott(mondjuk o akkor ugy tudta, hogy tetszik nekem) de enyi volt tobbet nem kozeledett holott en is sokszor kerestem a tarsasagat. Majd olyan 3 honapja megtetszett. Elmondtam neki, hogy mit erzek MSN-en, mivel mashol nem volt alkalmam. De o nem mondott ra semmit kerdeztem tole, hogy nem, de o nem kerdezett vissza, hogy mi nem. Majd kerdeztem tole, hogy ennyi(magam se tudom ezt mire ertettem) es erre azt mondta, hogy hat ennyi. Majd senki nem irt a masiknak es gondoltam jobb lenne ha inkabb hagynak es elkoszontunk egymastol. Majd utana lattam a suliba, de nem hozta fel a temat. Mai napig koszon, ha lat, de mas semmi....
2011. jan. 5. 16:33
4/7 anonim válasza:
egyértelmű nem? hajtott rád régen, te nem viszonoztad, és már nem akar téged:/
18/F
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy ne viszonoztam volna? Egy csomoszor beszeltem kozvetlen a kirandulas utan vele. Minden nap irtam neki szinte. Es ha nem kellek neki, akkor azt miert nem tudja megmondani? Ennyit nem erdemlek meg?
2011. jan. 5. 16:39
6/7 anonim válasza:
Na ilyenkor nem értem hogy nekem miért nem vall szerelmet egy lány sem. Pedig én örülnék neki, na persze csak akkor ha egy ápolt normális lányról van szó.
7/7 anonim válasza:
30f.a fickó félénk.neked kell helyzetet teremteni,csókot kezdeményezni,stb.ha elutasít,mint pasit felejtsd el.maradjatok csak ismerősök.hajrá:-)BÚÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!