Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van ra esely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ra esely, hogy meg fogja banni a srac, hogy nem valaszolt a szerelmi vallomasomra? Szerintetek meddig fog emlekezni arra, hogy en szerelmet vallottam neki?

Figyelt kérdés
Egy olyan fiunak vallottam szerelmet, akinek meg soha nem volt baratnoje. Nem mondott semmit se a vallomasomra, csak annyit, hogy jo. Majd ezt kovetoen volt, hogy melyen a szemembe nezett, vagy ha talakoztunk sohajtott, illetve kedvesebb is volt velem. Most pedig megint megvaltozott; mar nem olyan kedves velem, van, hogy nem is vesz eszre.
2011. márc. 7. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Van esély, hogy megbánja..és szerintem sokáig( évekig) emlékezni fog arra, hogy te szerelmet vallottál neki, főleg, hogy ez nem gyakori..érted max adják a csajok a jelzést..de konkrétan szerelmet vallani nagyon ritkaság..szóval nem csodálnám ha te lennél az egyetlen aki szerelmet vallott neki..és most nem arra értem, hogy majd jár egy lánnyal aki X idő múlva azt mondja szeretlek, szerelmes vagyok beléd..vagy majd érzi más lány szerelemét hanem arról hogy valaki elébe áll és megmondja a frankót vagy leírja.
2011. márc. 7. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
emlékezni még 35 évesen is fog. ha nem volt barátnője akkor az ilyen biztosan megragad benne. könnyen meglehet, hogy már meg is bánta, persze nem tudom, nehéz lenne látatlanba megmondani. de az biztos, hogy nyuszi szegény.
2011. márc. 7. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért akarod, hogy megbánja? Miért kellene lekötelezve éreznie magát?
2011. márc. 7. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
20:43! De ki mondta azt, hogy en azt szeretnem, hogy megbanja? Csak egy egyszeru kerdest tettem fel, hol lehetseges, hogy meg fogja banni vagy nem!? Szerintem en ezert nem kell magyarazkodjak....
2011. márc. 7. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak nekem egy picit ugy tunt, mintha kerdore akarnal vonni, hogy en miert szeretnem, hogy megbanja. De ha nem, hat akkor nem; akkor elnezest kerek, hogy tul reagaltam a dolgot!
2011. márc. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!