Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges csak a szép dolgokra emlékezni?
Ne azzal foglalkozz, hogy szép, vagy nem szép.
Figyeld meg, milyen dolgok jutnak eszedbe róla, milyen érzéseket váltanak ki belőled a dolgok.
Kis tudatossággal készíthetsz egy belső listát, hogy mit szeretnél a következő kapcsolatodban az előzőből és mi az, ami hiányzott belőle.
Ilyen gyakorlatokkal könnyebb a feldolgozás és az elengedés.
Szia. :)
Nekem speciel sikerült, aminek nagyon örülök.
Soha nem értettem, hogy emberek, akik sokáig együtt voltak és szerették egymást egyik percről a másikra utálni kezdik egymást és kerülni.
Mi megbeszéltük, hogy jó érzéssel fogunk visszagondolni a másikra és ha látjuk egymást nem fordulunk el. Szerencsére sikerült. :)
Annyival másabb érzés ez.
Fogadd el. Ez történt és lépj tovább, és ha továbbléptél minek idegeskednél azért ami volt?
Szerintem ilyen nincs, hogy csak a szépre emlékszik valaki. Inkább olyan van, hogy miután már sikerült feldolgozni a szakítást és ténylegesen is elengedni a volt párodat, utána ha néha-néha eszedbe jut, inkább a szép időkön nosztalgiázol el, de tudatosan. Ez viszont szerintem már csak azután lehetséges, hogy feldolgoztad a veszteséget, és tényleg elengedted az illetőt.
Amíg még nem vagy túl a szakításon, addig az az egészséges, hogy a kapcsolat jó, és rossz vonulatai is az eszedbe jutnak. Csak így lehet továbblépni, ha a jót, és a rosszat is el tudjuk engedni, de előtte gondolati síkon még foglalkozni kell mind a kettővel. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!