Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány össze akarok vele jönni am tök úm barátok vagyunk és elutazok most 2 hétre írjak neki sms-t hogy "rem emlékezni fogsz még rám ha hazaérek azért" vagy ne?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 22:37
1/9 anonim válasza:
Sztem írj neki nyugodtan...de ne ezt írd sztem...hanem érdeklődj , kérdezd meg h hogy van hogy érzi magát stb... és bele is írhatod h hiányoznak a beszélgetéseink :) v valami hasonló kis kedves üzenettel lepd meg, biztos örülni fog neki h gondolsz rá...:)
2/9 anonim válasza:
Mindenképp..:)
Szerintem díjazná.
És lehet, hogy vissza is írna valami biztatót.:D
3/9 anonim válasza:
ezt ne írd...
inkább azt írd hogy jó lenne ha veled menne erre a két hétre stb..
4/9 anonim válasza:
bocsi félreolvastam , szal te utazol el... nem baj a szöveg végűlis jo sztem :d csak akk azt vedd ki h h érzed magad... szóval na :D vmi iesmit írj...bocsi :$ már összezavarodtam :S
5/9 anonim válasza:
szerintem irj neki!én örülnék neki, ha nekem valaki irna!olyan cuki volna tőle(d)!
17/L
6/9 anonim válasza:
Az üzenet jó ötlet, de NE rövidíts és ne énközpontú legyen... Mennyivel kedvesebb egy 'szimpla' "hiányozni fogsz" vagy hasonló. Hiszen biztosan emlékezni fog rád, tartalmasabb üzenet leygen! :)
7/9 anonim válasza:
Igen,én is ezt akartam mondani,hogy ne rövidíts.A remélemet ne "rem"-nek írd,stb...Érezze,hogy komolyak a szándékaid felé.:) Különben jó,amit írni akarsz,nekem bejönnne.;)
L/17
8/9 anonim válasza:
én 17/f vagyok az első ijen kiruccanásomon énis olyan sms-eket írtam mint amit elöttem mondtak na szóval mire vissza jöttem már a 2. nap rákérdeztem hogy járnánk -e nekem bejött 1.5 éves kapcsolaat volt ):
9/9 A kérdező kommentje:
ez a hiányoznak a beszélgetések dolog tetszik :) lehet írok neki vmi iesmit jah és sztetek írjak neki minnél hamarabb vagy várjak vele kicsit mondjuk 1-2 napot ?
2009. júl. 2. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!