Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem egy fiút msn-re, aki nagyon tetszik, de csak látásból ismertem. Írtam neki és elég jól elbeszélgettünk. Ma amikor láttam a folyosón rámköszönt. Viszont most nem ír nekem msn-n pedig fent van és szabad. Ez azt jelenti, h nem tetszem neki?
1.Vársz amíg rád ír!
2.Te írsz rá!
Általában velem úgy szokott lenni h aki később jön az ír rá a másikra, ha soha nem ír vissza az már gyanús, de nem feltétlenül kell minden nap beszélgetni, főleg neten fogynak el hamar a témák
Áááá dehogy:)Én úgy vagyok vele,hogy ha nem ír vissza,esetleg egy jó beszélgetés után nem ír másnap,akkor nem ér rá.
Ha a suliba nem veszed észre hogy nem tetszesz,esetleg nem vagy neki szimpatikus,addig nincs baj:)
Remélem segítettem.
Én is így vagyok egy sráccal, hogy tetszik nekem , de neki van barátnője. Engem ez nem zavar , ezért felvettem msn-re, de Ő soha nem ír csak ha én írok és az a baj , hogy szinte mindíg csak én kérdezgetek Tőle és dicsérem a hangját , mert énekes szeretne lenni. Ő soha nem kérdez semmit csak válaszol a kérdéseimre és olykor amikor jövök haza a suliból akkor rám köszön , de akkor nagyon ciki , mert én tőle közel 4évvel fiatalabb vagyok nála.
Sztem kutass utána akár myvip-en vagy akárhol , ahol megtalálod és ha kiderül , hogy van barátnője vagy akárkibe szerelmes , akkor csak simán legyél Te is Neki barátja... kitudja? talán még a végén szerelem lesz belőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!