Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulin találkoztunk közös ismerősök által. Nagyon jól elbeszélgettünk és úgy éreztem, hogy tetszünk is egymásnak de most nem keres. Most mi van? (lány 16)
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 13:12
2/9 A kérdező kommentje:
Na komolyan...
2010. júl. 30. 13:20
3/9 anonim válasza:
Lehet ő úgy gondolta, hogy ez csak ilyen egybulis kapcsolat.
4/9 A kérdező kommentje:
szóval akkor inkább hagyjam?
2010. júl. 30. 13:25
5/9 anonim válasza:
Hát ha ő nagyon jól érezte volna magát,akkor keresett volna már..
7/9 Fülünyúl válasza:
Néha a "tetszünk egymásnak" csak olyan szintű szimpátia, hogy jól elvagytok, beszélgettek és ennyi. Legalábbis valószínűleg neki ennyi volt. Ha több lett volna, már keresett volna.
8/9 anonim válasza:
Most az van, hogy mindketten nyuszik vagytok...nem keresett, de te sem őt. Mi az, hogy ha a fiúnak bejöttél volna keresett volna, de kérdés ha neked bejött akkor miért nem kerested? Na lehet azért nem kerested, amiért ő sem téged, mert ő is így van ezzel, miért keressen ha te sem őt?
Hányszor hagytam lányt emiatt, pedig bejött meg minden, de ha ennyire nem képes értem, hogy keressen akkor hagyom a francba és majd lesz lány aki képes felhívni a többi az én dolgom, ha pedig a lány egyenlő partner szeretne lenni a leendő kapcsolatunkban akkor bizony neki is tenni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!