Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyereket akar de nélkülem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akar de nélkülem?

Figyelt kérdés

Szóval igen. Randira hívott ezt írta az adatlapján:

"csak gyereket akarok....

ha te is, beszéljünk.

hétvégi apuka szeretnék lenni

most kapcsolat nem biztos, hogy érdekel"

ennyit semmit nem töröltem, rövid de velős tekintettel hogy három éve regelt gyanús! Jóképű 39 éves férfi, hobbival a képei alapján, jófejnek tűnik, diplomás..

Nekem vannak gondolataim miért nem akar kapcsolatot..

Kíváncsi vagyok Ti hogy látjátok ezt....mi lehet az oka..és belemennétek -az ismerkedésbe!!-....?...egyenlőre.

Nemrég veszítettem el a magzatomat szeretnék ugyan gyereket de nem mindenáron:)

azt írja a nők előbb akarnak kapcsolatot mint gyereket. Éééééééés?? :D

Köszönöm a válaszokat ...!

Üdv.!

:)

2017. aug. 7. 08:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szeretek idióta lenni, bár tévedni emberi dolog.

Főleg ha az ember félreírja, előfordul.

Emberként szoktam hibázni.

Egyébként a kérdésre válaszoltam, nem hoztam ide semmit.

2017. aug. 7. 11:43
 12/20 A kérdező kommentje:
De csak hogy nyugodt légy már kb egy hete "levelezem" a pasival. De az ilyennek minek gyerek aki RÁ sincs tekintettel mert olyan jó csonka családban felnőni..akkor minek neki és akkor tegyük hozzá még csak 35 körül volt..
2017. aug. 7. 11:50
 13/20 A kérdező kommentje:
9#-es, létező jelenség a zárójeles...nekem volt párom aki a hangomra gerjedt akkor szakadt meg a kapcsolat amikor vezetés közben fának ment...!:D Pedig nagyooooon szeretett..stb..
2017. aug. 7. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Teljesen nyugodt vagyok.

Ezért írtam, kiragadva egy itteni kérdést, hogy van amikor elkerülhetetlen egy csonka család.

Adott egy aszexuális hölgy, aki ugyan kereshetne aszexuális férfit, de valami oknál fogva egyik nemhez sem vonzódik. Szeretne gyermeket, de valamiért itt keresett hasonló típusú pasit (spermadonor), mint akit te találtál, és nem egy erre megfelelő helyen, mert az lassú és hosszadalmas.

Lehet az általad talált pasi ilyen nőkre "vadászik"

2017. aug. 7. 11:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Ja, 9-esnek, reggel nyolc óta privizünk én azóta már 3x beszéltem a fiammal mert dolgoznék is...közben....

telefonon. És Te? szerintem a fölös energiákat arrafelé kéne terelgetned ha tényleg annyira fontos ez..! Sohasem késő!!

2017. aug. 7. 12:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Jaaaa hogy a praktikum oldaláról???? erre tényleg nem gondoltam. ill. igen miért nem béranyát keres- vagy báranyát..- vagy fogad örökbe????? ....Nekem bűzlik az egész lehet simán hogy lelépne vagy elvinné a babát..!

lehet valami bűnbanda??? :D Miért ne..??

2017. aug. 7. 12:06
 17/20 A kérdező kommentje:

..ja azért jó hogy kollégák vagyunk és még itt is..hogy lesz ebből szállítás holnap mondd?? :D:D

amúgy itt levelezek nem vele ...most sem.. szegény tegnap este óta várna egy konkrét időpontot.:P félek, lehet a veséim kellenének?? :D...nem csinálunk hármas randit? :D

2017. aug. 7. 12:08
 18/20 anonim ***** válasza:

A szállítás intéződik, ne aggódj :D

Én csak 1x beszéltem a kölökkel, illetve másfélszer, mert megköszönte az ebédet :D

3-as randi?

Mindjárt 4 vesét adjunk neki? :D

De szívesen leszek a testőröd ha szeretnéd.

Már gondoltam, hogy felajánlom másképpen is a testemet...

... hagyom, hogy levezesd rajta a fájdalmad.

2017. aug. 7. 12:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Ja, speckó cég a tiétek? :D ne offoljuk szét a témát, mert érdekel..hátha valami magyarázat van rá? Az exem se akart kapcsolatot- se a házassága, se azóta a tíz év alatt semmi! nem jött össze neki- ő egyedül akar lenni, ennek ittam meg a levét sajnos most meg a gyerek is ő örökbe akarta adni!!..felfoghatatlan számomra MI taszítja el akár attól is hogy megpróbálja egyáltalán!??? Hacsak nem meleg.

De akkor meg ne akarjon gyereket de ez más téma és az én véleményem..

sokat segítene a feldolgozásban két év után mindennek vége lett volt hogy az ügyelet jött ki, aztán most a bébi is elment..kissé leidegelt..bár az elődeim sem jártak jobban kiderült ott féléves gyerekkel lépett le meg egy ötévessel a nej....

MI az ami ennyire taszítja a pasikat akár attól hogy megpróbálják...?? Csak egy dolgot tudok elképzelni..

Érdekelnek az emberek, meg szívesen barátkozom velük mögöttes szándék nélkül gondoltam meginterjúvolom a könyvemhez keresek alanyt már van pár..:( :D

2017. aug. 7. 12:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Dehogy találkozom vele nekem tényleg nincs időm marhaságokra! és félnék is lehet az én veséimre is pályázna :D !
2017. aug. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!