Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket akar de nélkülem?
Szóval igen. Randira hívott ezt írta az adatlapján:
"csak gyereket akarok....
ha te is, beszéljünk.
hétvégi apuka szeretnék lenni
most kapcsolat nem biztos, hogy érdekel"
ennyit semmit nem töröltem, rövid de velős tekintettel hogy három éve regelt gyanús! Jóképű 39 éves férfi, hobbival a képei alapján, jófejnek tűnik, diplomás..
Nekem vannak gondolataim miért nem akar kapcsolatot..
Kíváncsi vagyok Ti hogy látjátok ezt....mi lehet az oka..és belemennétek -az ismerkedésbe!!-....?...egyenlőre.
Nemrég veszítettem el a magzatomat szeretnék ugyan gyereket de nem mindenáron:)
azt írja a nők előbb akarnak kapcsolatot mint gyereket. Éééééééés?? :D
Köszönöm a válaszokat ...!
Üdv.!
:)
Jaaaa nem tűnik melegnek még kicsit sem!
/bár ezt nem mindig lehet ugye tudni/
Megkérdeztem tőle miért nem talált eddig rá alanyt esetleg mindenki szűz-e még a keresőn....az volt a válasz: "lehet. majd legfeljebb eladom." Mi van ha a gyereket is?:P :D
Vagy lelép külföldre.... vagy szeretője van esetleg nem lehet gyerekük a párjával de akkor béranyát keres..
Én félek, 1#-es ! :DD Van már egy nagyfiam, sza nekem nyolc, de ő szeretne találkozni. Majd ha elárulja fogok is.
Talán. Lehet csak vicc??:P
Jaaaa szerintem lemaradt a végéről: csak gyereket akarok....csinálni... !
:D :O
Ti értitek ezt? Még csak hasonlóval sem találkoztam..
Jaaaaaaaaa ez tök normális tényleg hétvégén játszadozik én meg sz.rjam össze magam hogy ne dögöljek éhen szülés után..? :DD Na neeeee...
Dehogy megyek bele de kíváncsivá tett! Ilyen állat nincs!
Félre toltam a munkám, és ez esetben csak ide koncentrálok, hogy számodra pontosan érthető, és nem félreérthető gondolataimat átadjam neked válasz formájában :D.
41 éves, két gyermekes apukaként és pasiként, olyan párt keresek magamnak aki szeretne még gyermeket, családot.
Korombéli hölgyek esetén ez már szinte lehetetlen, főleg ha félreértenek, kiforgatnak. ;)
Ez legalább pontosan leírta mit akar, hétvégi családot, és még fizetne is érte :D
Nyilván, mivel kötelezettséggel jár, bár ki lehet azért kerülni sajnos.
Szóval szerintem simán lehet, hogy Ő "kötelezettségmentes" családot szeretne.
Ha összekapcsolom egy nem régi itt kiírt aszexuális kérdéssel, hogy úgy szeretne gyermeket az aszexuális hölgy, hogy az apukát teljesen kizárja az életéből.
Nem igazán értem ez miért jó egy pasinak (a szexet leszámítva amíg el nem készül, mert így nem kell arcképre recskáznia) :D
kedves 9#-es Mgery, ..az hogy egy másik kérdés kapcsán privizünk...kár ide is hozni a problémát mely ugye így kezdődött:
Re:
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Tudnátok segíteni? Egyenlőre csak remélni tudok
"Két éve voltunk együtt...nincs bennünk semmi közös..szerinte...legutóbb még minden porcikámat imádta..babát vártam, elment:(( ..ugyanis letilt mert.."
és a válasz:
Az üzenet szövege: Szia!
41 évesen igen érzéki nő lehetsz.
ilyet is csak egy idióta ír. További szép napot:D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!