Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók - normális?
Régóta tetszik egy fiú, mindig vibrál közöttünk a levegő, nagyon jó érzés volt, amikor néha-néha hozzámért, nagyon tetszik stb. Tegnap megvolt az első csókunk (együtt első, egyébként már tapasztaltak vagyunk:-)) és teljesen meglepődtem azon, hogy nem volt jó:-( Pedig egyébként minden stimmel, lehet azért volt fura, mert már annyit gondoltam előtte rá? Túl vagyok már pár csókon, de ilyen még sosem volt, hogy valakivel ekkora feszültség legyen, és mégse sikerül valami jól a csók....Szerintetek mi lehetett?
Tudom, hogy vannak fontosabb dolgok is, de nagyon tetszünk egymásnak és azért az nem lenne jó, ha pont ez meg egyáltalán nem menne kettőnknek. És nem ő volt rossz, simán nem éreztem, amit szerintem kellett volna.
szerintem mivel mondtad is hogy nagyon tetszik, stresszelsz, hogy jó legyen, és ezért érzed, hogy rossz lett met a tökéletesre törekszel :)
ne parázz ezen, amíg bírod a srácot, ne hagyd, hogy ez elrontsa, persze nem árt, ha jól érzed magad csókolózás közben, de fontosabb, hogy a sráccal érezd jól magad ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!