Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók - normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók - normális?

Figyelt kérdés

Régóta tetszik egy fiú, mindig vibrál közöttünk a levegő, nagyon jó érzés volt, amikor néha-néha hozzámért, nagyon tetszik stb. Tegnap megvolt az első csókunk (együtt első, egyébként már tapasztaltak vagyunk:-)) és teljesen meglepődtem azon, hogy nem volt jó:-( Pedig egyébként minden stimmel, lehet azért volt fura, mert már annyit gondoltam előtte rá? Túl vagyok már pár csókon, de ilyen még sosem volt, hogy valakivel ekkora feszültség legyen, és mégse sikerül valami jól a csók....Szerintetek mi lehetett?

Tudom, hogy vannak fontosabb dolgok is, de nagyon tetszünk egymásnak és azért az nem lenne jó, ha pont ez meg egyáltalán nem menne kettőnknek. És nem ő volt rossz, simán nem éreztem, amit szerintem kellett volna.

2010. máj. 23. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem mivel mondtad is hogy nagyon tetszik, stresszelsz, hogy jó legyen, és ezért érzed, hogy rossz lett met a tökéletesre törekszel :)

ne parázz ezen, amíg bírod a srácot, ne hagyd, hogy ez elrontsa, persze nem árt, ha jól érzed magad csókolózás közben, de fontosabb, hogy a sráccal érezd jól magad ;)

16/L

2010. máj. 23. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ??
2010. máj. 23. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
hát ha feszült voltál akkor lehet h te bsztad el:D
2010. máj. 23. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni ... :P
2010. máj. 26. 17:44
 15/15 anonim válasza:
énis igyvagyok miko sokat gondolok arra h milyen lesz....molthéten egy olyan tag csokolt meg akit alig ismerek...és csak ugy odajött és megcsokolt...és nagyon jo volt:D
2010. máj. 31. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!