Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók? Szerintetek mikor, hol, mennyi ideig tartson? Hány éves kortól normális?
Én még sosem csókolóztam, szóval elég tapasztalatlan vagyok.
Ha lehet, értelmes válaszokat adjatok!
köszi (:
a csóknak nincs törvénye..ahogy a sexnek sincs..
az jön magátol..majd ráérzel
mikor? amikor van szerelmed 1.nekXD v úgy jön ki a lépés XD nekem 1. csak ugy poénbol jött XD semmi indittatása XD csaj válasza: O_O 2.nál : hé!! 3.nál: nem kéne.. 4.: (K) :P hehe XD 10 napig elvoltunk ..:P fincsi:P
am a szó szoros értelmébe vett 1. csók kb 1 szájra puszi:P utána 2.nál esetleg lehet mennyi ideig röl:P am ameddig jól esik:P
üdv kurtzyx
Első csók?
Igen, első.
Szerintetek mikor, hol, mennyi ideig tartson?
Amikor úgy érzed, ahol úgy érzed, és ameddig jól esik neked és a partnerednek is.
Hány éves kortól normális?
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor szerintem 14 év felett. Nem kell elsietni a dolgokat.
Huhh hát nem számítottam hogy ilyen hamar válaszokat kapok!:)
Akkor jó mert nem akarom elsietni mert szeretném hogyha erről nem az lenne az emlékem hogy tiszta nyál tömeg lenne a számban(pfuj)stb. :)
első csókom: időpont: 17. szülinapom előtt 2 hónappal. helyszín: kocsma. állapot: józan. :D
csocsóztunk. a sráccal egy csapatban játszottam. Poén volt az egész. megbeszéltük, hogy ha lövünk 1 gólt, szájrapuszi. Sorozatosan lőttük a gólokat. megállapodtunk, hogy ha nyerünk, csók. ...nyertünk :) ... nem voltam túl profi, kicsit lefogaztam (mondjuk mosolyogtam), de nagyon jól esett :D és semmi félelem nem volt bennem! sem pia, csak némi sör meg nemtudom. de nem sok. fél percig tartott talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!