Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók? Szerintetek mikor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók? Szerintetek mikor, hol, mennyi ideig tartson? Hány éves kortól normális?

Figyelt kérdés

Én még sosem csókolóztam, szóval elég tapasztalatlan vagyok.

Ha lehet, értelmes válaszokat adjatok!

köszi (:

2010. jan. 29. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

a csóknak nincs törvénye..ahogy a sexnek sincs..

az jön magátol..majd ráérzel

2010. jan. 29. 20:36
 2/19 anonim ***** válasza:
21%

mikor? amikor van szerelmed 1.nekXD v úgy jön ki a lépés XD nekem 1. csak ugy poénbol jött XD semmi indittatása XD csaj válasza: O_O 2.nál : hé!! 3.nál: nem kéne.. 4.: (K) :P hehe XD 10 napig elvoltunk ..:P fincsi:P

am a szó szoros értelmébe vett 1. csók kb 1 szájra puszi:P utána 2.nál esetleg lehet mennyi ideig röl:P am ameddig jól esik:P

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
2. hszelőnek igaza van am:P nincs "bevett forma" az már nem lehet rossz ha 1 vki megcsókol vkit:P kb az a kategória h ha megmarkolják .. XD v csajoknak megsimizik XD ha nem törik le a t*öd akk jó XD ha nem téved olyan helyre ahol nedvesség hiánya maitt rossz akkor jó:P ennyi :P
2010. jan. 29. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

aláírás le maradt:

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 20:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Első csók?

Igen, első.

Szerintetek mikor, hol, mennyi ideig tartson?

Amikor úgy érzed, ahol úgy érzed, és ameddig jól esik neked és a partnerednek is.

Hány éves kortól normális?

Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor szerintem 14 év felett. Nem kell elsietni a dolgokat.

2010. jan. 29. 20:41
 6/19 A kérdező kommentje:

Huhh hát nem számítottam hogy ilyen hamar válaszokat kapok!:)

Akkor jó mert nem akarom elsietni mert szeretném hogyha erről nem az lenne az emlékem hogy tiszta nyál tömeg lenne a számban(pfuj)stb. :)

2010. jan. 29. 20:44
 7/19 anonim ***** válasza:
hát pedig amikor annak a nyála száradozik az ajkaidon akit szeretsz... azér nem egy utolsó érzés... világ minden pénzéért le nem törölném... :D
2010. jan. 29. 22:17
 8/19 anonim ***** válasza:
az 1. csók ne legyen nyelves mert tuti beijed a csaj.. gyengéd legyen és..olyan romantikus.. enyi a többit majd utána figyi írd meg hány éves vagy de sztem mondjuk olyan 13 évesen mr törvény xd
2010. jan. 30. 14:19
 9/19 anonim ***** válasza:

első csókom: időpont: 17. szülinapom előtt 2 hónappal. helyszín: kocsma. állapot: józan. :D

csocsóztunk. a sráccal egy csapatban játszottam. Poén volt az egész. megbeszéltük, hogy ha lövünk 1 gólt, szájrapuszi. Sorozatosan lőttük a gólokat. megállapodtunk, hogy ha nyerünk, csók. ...nyertünk :) ... nem voltam túl profi, kicsit lefogaztam (mondjuk mosolyogtam), de nagyon jól esett :D és semmi félelem nem volt bennem! sem pia, csak némi sör meg nemtudom. de nem sok. fél percig tartott talán. :)

2010. jan. 30. 22:24
 10/19 A kérdező kommentje:
14/L
2010. febr. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!