Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók? Szerintetek mikor, hol, mennyi ideig tartson? Hány éves kortól normális?
Én még sosem csókolóztam, szóval elég tapasztalatlan vagyok.
Ha lehet, értelmes válaszokat adjatok!
köszi (:
én 12 voltam.
szerintem ennek nincs korhatára,és bárhol (:
jön magától :D
én is 14 voltam és lány mikor megtörtént az első csók.hát kicsit bénáztunk de mára már tökéletes.és így visszagondolva nagyon romantikus de egyben vicces is volt.egy tóparton törént a holdfény alatt (L)
mára azóta egy lassan 2 éves kapcsolatom van még mindig azzal a sráccal akivel az eslő csókom történt :)
Nekem az első csókom 12 évesen volt egy 14 éves csajjal. :D
Volt egy akkori 7. osztályos "pasi" meg egy lány akik jártak és amikor elment a pasi nem számítottam rá, de rám hajtott én meg egyszerűen hagytam magam XD (szinte minden fiú rá hajtott én akkor 6.ba jártam)
Most másodikos vok középsuliban. De arra még emlékszem hogy a közeli játszótéren volt és kb 2-3 perces lefetett...
16/F
bocs, nem olvastam el a kommenteket végig, lehet, hogy már más is írt ehhez hasonlót...
mindegy, hogy mikor, és hogyan, annyi a lényeg, hogy azzal, akit igazán szeretsz, és később nem bánod meg.
még csak 13 éves vagyok, és nagyon megbántam az első csókom. egy olyan emberrel csókolóztam, akit merem állítani, nem is ismertem igazán, először láttam életemben, és méghozzá utóljára is. nagyon szívesen visszapörgetném az időt, és visszacsinálnék mindent. az első csók örökre megmarad az emlékeidben.
Figyikeh!
Majd ráérzel ha lesz szerelmed és szeretitek egymást:)
Az majd jön magátol:)
A nyáltol ne félj:)--Én 16 éves vagyok és 2 hónapja járok egy 14 éves lánnyal és nagyon szeretjük egymást, és csók utána ha kicsit nyálas lesz a szám széle, nemfoglalkozom vele a világ semmi pénzéért le nem törölném:)
Ha szeretsz valaki ugyis ráérzel majd, és biztos hogy élvezni fohjátok:)
Üdv.
Hali!
Én 14 voltam... Volt pasim, de nem smárolzunk, egyszercsak lekapott... és minden ment simáán:P
azóta tolom az ipart:D
Sok sikert csajszii :);)
Huhh köszönöm mindenkinek biztatást!
Örülök h ilyen sok mindenkinek van jó tapasztalata! :)
Kiváncsi vagyok nekem mikor lesz..:D"az első" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!