Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók - normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók - normális?

Figyelt kérdés

Régóta tetszik egy fiú, mindig vibrál közöttünk a levegő, nagyon jó érzés volt, amikor néha-néha hozzámért, nagyon tetszik stb. Tegnap megvolt az első csókunk (együtt első, egyébként már tapasztaltak vagyunk:-)) és teljesen meglepődtem azon, hogy nem volt jó:-( Pedig egyébként minden stimmel, lehet azért volt fura, mert már annyit gondoltam előtte rá? Túl vagyok már pár csókon, de ilyen még sosem volt, hogy valakivel ekkora feszültség legyen, és mégse sikerül valami jól a csók....Szerintetek mi lehetett?

Tudom, hogy vannak fontosabb dolgok is, de nagyon tetszünk egymásnak és azért az nem lenne jó, ha pont ez meg egyáltalán nem menne kettőnknek. És nem ő volt rossz, simán nem éreztem, amit szerintem kellett volna.

2010. máj. 23. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gondolom már sokszor elképzelted,hogy milyen lesz,és nem olyan volt,így csalódtál benne...
2010. máj. 23. 18:25
 2/15 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, remélem változni fog a dolog, mert egyébként minden érintése olyan volt, amilyennek lennie kellett, azt is váltotta ki belőlem...a 'vége' felé már csak ezen járt az agyam kb., szegény:-(
2010. máj. 23. 18:26
 3/15 anonim ***** válasza:
nyugi,majd belejöttök...
2010. máj. 23. 18:28
 4/15 A kérdező kommentje:
tudom, hogy alapvetően az első pár alkalom amúgy is elég nagy bénázás, de azért legalább szoktam bizseregni a csóktól, most meg nem...
2010. máj. 23. 18:30
 5/15 anonim ***** válasza:
ilyenen problémáztok....
2010. máj. 23. 18:53
 6/15 A kérdező kommentje:

csak én problémázok rajta:-)

de ez miért baj szerinted?

2010. máj. 23. 18:54
 7/15 anonim ***** válasza:
fölösleges szerintem, majd megoldódik minden. A boldogsághoz nem csak tökéletes csókolózásra van szükség.
2010. máj. 23. 19:00
 8/15 anonim ***** válasza:
hát nemtudom... én eddig azt tapasztaltam, hogy ha az első közös csók nem jó, akkor ott valami hiányzik... de lehet, hogy csak túl sokat vártál... ezért nem dobd a srácot, lehet hogy belejöttök.
2010. máj. 23. 19:01
 9/15 A kérdező kommentje:

ezért tuti nem dobom:-)

én is erre gondoltam, de egyébként minden más testiségnél megvan az, aminek meg kell lennie:-)

2010. máj. 23. 19:03
 10/15 A kérdező kommentje:

fölösleges szerintem, majd megoldódik minden. A boldogsághoz nem csak tökéletes csókolózásra van szükség.

ez így van:-)

2010. máj. 23. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!