Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randiig normális, ha nincs csók?
Figy! Rólam azt mondják, hogy jóképű, meg kedves, meg aranyos, meg minden jót. Meg hogy olyan normális vagyok. Én ezt nem így látom, de mindenképp jól esik... :-D
Szoval csak azért írok, hogy láss egy átlagos példát.
Ismerkedem egy lánnyal, már kb 1-1,5 hónapja. Hetente egyszer találkozunk. Nem az a rámenős csaj és nem is tudom, hogy miket forgat a fejében, de nem sürgeti a dolgot. Még a kezét sem fogtam meg, de olyan jól érzem vele magam, hogy nem is aggódom semmi miatt. Tudom, hogy minden sikerülni fog.
Amíg 20 éves az ember, addig minden olyan könnyen megy. Tiszta játék az egész, de 26 év már más. 6 év alatt sokminden történik a suli után. Ott már mindent jobban meg kell gondolni. Vagy talán nem, de a legtöbben ezt teszik. :-D
Csókolózni sokmindenkivel lehet. Ne ez érdekeljen! Annyi barom van a világon!
Sok szerencsét!
"Csókolózni sokmindenkivel lehet. Ne ez érdekeljen! Annyi barom van a világon!
Sok szerencsét!" És ez hogy kapcsolódik ehhez? :$ :D
Meg arra utaltál,hogy egy 26 éves már jobban meggondolja és nem sieti el a dolgokat? Köszi a válaszokat! :)
nekem az első randin mindig volt csók!
21f
legkésőbb a 3-5. randiig ha nincs csók akkor nem is lesz.
A legtöbben már a 3.at is alig várják mert---jogosan---ha nincs csók.
Jakomo 25F
ha ennyire a számok világában akarsz élni, akkor aztmondom h 5. 5 randi után azért már, ha eddig nemtörtént semmi, nincstúlsok esély arra h ezegy jó kapcsolat legyen.
2 ember, aki most ismerkedik, tetszenek egymásnak, izzik a levegő, izgulnak, stbstb, ott azért elég hamar eljön a csók ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!