Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randiig normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randiig normális, ha nincs csók?

Figyelt kérdés
Srác 26,én 20.
2009. okt. 14. 10:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Akkor van a csók, amikor a felek úgy érzik, hogy készen állnak rá. Erre nincsen megszabott egyenlet, van akinek az 1. normális, van akinek a 100.
2009. okt. 14. 11:04
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
37.
2009. okt. 14. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
a baj csak az, hogy ma már nem léteznek úriemberek, ezért ha az első randin nem támad le (értsd: csókol meg)akkor meleg
2009. okt. 14. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Figy! Rólam azt mondják, hogy jóképű, meg kedves, meg aranyos, meg minden jót. Meg hogy olyan normális vagyok. Én ezt nem így látom, de mindenképp jól esik... :-D

Szoval csak azért írok, hogy láss egy átlagos példát.

Ismerkedem egy lánnyal, már kb 1-1,5 hónapja. Hetente egyszer találkozunk. Nem az a rámenős csaj és nem is tudom, hogy miket forgat a fejében, de nem sürgeti a dolgot. Még a kezét sem fogtam meg, de olyan jól érzem vele magam, hogy nem is aggódom semmi miatt. Tudom, hogy minden sikerülni fog.

Amíg 20 éves az ember, addig minden olyan könnyen megy. Tiszta játék az egész, de 26 év már más. 6 év alatt sokminden történik a suli után. Ott már mindent jobban meg kell gondolni. Vagy talán nem, de a legtöbben ezt teszik. :-D

Csókolózni sokmindenkivel lehet. Ne ez érdekeljen! Annyi barom van a világon!

Sok szerencsét!

2009. okt. 14. 11:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Nos,mi eddig 3x találkoztunk és hát az utolsó 2 randin sajnos meg voltam fázva,úgyhogy gondolom mégha szeretne is megcsókolni,azért ez visszatartó tényező :D
2009. okt. 14. 11:17
 6/13 A kérdező kommentje:

"Csókolózni sokmindenkivel lehet. Ne ez érdekeljen! Annyi barom van a világon!

Sok szerencsét!" És ez hogy kapcsolódik ehhez? :$ :D

Meg arra utaltál,hogy egy 26 éves már jobban meggondolja és nem sieti el a dolgokat? Köszi a válaszokat! :)

2009. okt. 14. 11:19
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

nekem az első randin mindig volt csók!

21f

2009. okt. 14. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

legkésőbb a 3-5. randiig ha nincs csók akkor nem is lesz.

A legtöbben már a 3.at is alig várják mert---jogosan---ha nincs csók.

Jakomo 25F

2009. okt. 14. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:

ha ennyire a számok világában akarsz élni, akkor aztmondom h 5. 5 randi után azért már, ha eddig nemtörtént semmi, nincstúlsok esély arra h ezegy jó kapcsolat legyen.

2 ember, aki most ismerkedik, tetszenek egymásnak, izzik a levegő, izgulnak, stbstb, ott azért elég hamar eljön a csók ideje.

2009. okt. 14. 13:09
 10/13 anonim válasza:
nekem eddig mindig volt csók az első randin ha szimpatikusak voltunk egymásnak.de sztem mindenki úgy cselekszik ahogy a helyzet éppen hozza.:D
2009. okt. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!